Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Priča o novom mobilnom telefonu 31.10.2023 14:14:36
|
|
|
|
flamingos
|
Pa super.Bitno da se sve sačuva.Koliko volim da gledam snimke kada mi je dete bilo malo.Milina.
|
|
|
|
RE: Priča o novom mobilnom telefonu 31.10.2023 14:15:42
|
|
|
|
Srecko47E
|
Aosikutno se slazem! Koliko je danas lakse s te strane, cuvanja uspomena. A ja sam tip koji voli sve da obelezi.
|
|
|
|
RE: Priča o novom mobilnom telefonu 31.10.2023 14:18:30
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E Aosikutno se slazem! Koliko je danas lakse s te strane, cuvanja uspomena. A ja sam tip koji voli sve da obelezi. Isto.Sve značajno snimam,slikam...
|
|
|
|
RE: Priča o novom mobilnom telefonu 1.11.2023 10:51:36
|
|
|
|
Srecko47E
|
Kazu da se od uspomena ne zivi,ali ono sto mnogi nisu znaci....Uspomene su zapravo zivot. Sutra,kada ostarimo,mozda se necemo secati,no opipljiva uspomena ce biti tu. Mozemo da pogledamo,mozda se setimo i tog trenutka...
|
|
|
|
RE: Priča o novom mobilnom telefonu 1.11.2023 11:25:34
|
|
|
|
flamingos
|
Da,uspomeme su život.Toliko predivnih emocija navru kada gledamo albume,prepune fotografija praćene odrastanjem našeg deteta,njeno krštenje i sve drugo tokom života.
|
|
|
|
RE: Priča o novom mobilnom telefonu 1.11.2023 11:26:57
|
|
|
|
Srecko47E
|
...samo da odrzimo izradu slika,da ne napisem,tradiciju.
|
|
|
|
RE: Priča o novom mobilnom telefonu 1.11.2023 11:29:31
|
|
|
|
flamingos
|
Ja sam skoro uradila baš dosta fotografija.Tako,prođe neki period i isklasiram i uradim ih.
|
|
|
|
RE: Priča o novom mobilnom telefonu 1.11.2023 11:35:17
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ja se spremam za sutra. Nisam radila od februara,bas imam dosta.
|
|
|
|
RE: Priča o novom mobilnom telefonu 1.11.2023 12:09:57
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E Ja se spremam za sutra. Nisam radila od februara,bas imam dosta. Super.
|
|
|
|
RE: Priča o novom mobilnom telefonu 1.11.2023 15:09:55
|
|
|
|
Srecko47E
|
Yolobook ima super akciju.
|
|
|
|
RE: Priča o novom mobilnom telefonu 1.11.2023 15:59:50
|
|
|
|
flamingos
|
Mi samo pratimo akcije.
|
|
|
|
RE: Priča o novom mobilnom telefonu 1.11.2023 16:16:28
|
|
|
|
Srecko47E
|
Isto. Ne porucujem mimo akcija.Ok je cena i onda,ali je ovako mnogo povoljnije.
|
|
|
|
RE: Priča o novom mobilnom telefonu 1.11.2023 16:27:50
|
|
|
|
flamingos
|
Moj novi telefon ima internu memoriju od 128(ili 130,zaboravih),plus može i memorijska kartica.Uskoro kuckam sa njega.
|
|
|
|
RE: Priča o novom mobilnom telefonu 2.11.2023 8:26:05
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ja ne mogu da kuckam preko telefona. Deluje mi komplikovano.
|
|
|
|
RE: Priča o novom mobilnom telefonu 2.11.2023 8:45:30
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E Ja ne mogu da kuckam preko telefona. Deluje mi komplikovano. Čini ti se.Ja preko telefona i super mi je.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?