Jekica_88 -> RE: Trudnički meni (19.3.2015 22:07:16)
|
Ja sam bila na hrono ishrani do moje svadbe septembra i mnogo sam lepo smrsala, pa sam se opustila, jela slatkise i natukla 10 kg[sm=smiley19.gif] Obzirom da je hrono zdrava i pogodna i za trudnice ja sam se trudila da se pridrzavam, ali gadi mi se meso pa je to za sad nemoguce. Ujutru uglavnom jedem neki sendvic sa pecenicom, tahinijem, hleb sa koprivom uz kiselo mleko, rucam kako kad, i ne jede mi se nesto, skuvam grasak, paprikas, socivo, to mi sad prija a ne veceram. Fali mi povrce, zelena salata mi dosadila, hvala Bogu bar rotkvica ima sada, a ni ja nikad ne kupujem povrce kome nije sezona. Moji na selu imaju bastu i uvek cekam nase povrce. Nisam ljubitelj voca ali se sada trudim bar zbog bebe koliko toliko da ga konzumiram. Ali zato slatkise obozavam i trudim se da jedem crnu cokoladu umesto klasicnih slatkisa, sada definitivno ne mogu bez njih... Danasnji meni : po ustajanju topla limunada sa kasicicom domaceg meda (cula sam da je dobro za imunitet ova kombinacija) D: kuvani proso sa domacim sirom, golicom, susamom, suncokretom R: filet soma i spanac U: crna cokolada Vecerala nisam ali sam pojela 2 kivija
|
|
|
|