Cunce
|
uh, mi kad ruckamo po malo, moramo bas cesto i ne zna se sta je uzina, sta glavni obrok, ali bitno je da nismo gladni kriska hleba sa dzemom od sljiva, nismo odavno 1 i po kivi (dobih ponovo korpicu danas i cudo nisam vise odjednom smazala posto sam skoro sve iz korpice ljustila i seckala na 4, 5 delova, pa u ciniju, pa na sto, slatko mi ) jedna jabuka (ovo nije zbog jabukice, nego mi se svakog dana kupuju vockice, pa sta zapadne) mleko sa secerom (ali prvo zaprzim secer, pa dosipam mleko, to mi rekli za grlobolju) pindjur plus hleb plus jogurt supica sa knedlicama, 1/4 punjene pljeskavice, 1/2 cevapa i krompir pire, sa hlebom (cetvrtine i polovine zato sto nisam mogla vise, nisam merila ) kivi kako prodjem pored cinije, nekoliko sam sigurno smazala cokolada, ne znam ni sama koliko, ali znam da nije vise od 100g polovina obicne, manje pljeskavice i jos pirea, bez hleba jedna shampita, krempita, sta li je, ne razlikujem, a gledam recepte, ova je sa pudingom koji se sprema sa vodom, to nisam nasla opet ono mlekce sa zaprzenim secerom, posto mleko ovako ne volim, sem sa plazmom, a trebalo bi cesce da pijem opet dohvatila kivi i tako ceo dan bice jos jednom malo ruckanja, pred spavanje, cekam seriju u 1 mislim da nisam videla ovol''ko dugu poruku, izgleda da sam najvece prase ovde al'' sta ima veze, sta pojedemo, potrosimo, pa nije strasno e da, ne pominjem vodu kol''ko pijem, to podrazumevam i kafu kad ustanem, sa mlekom ili bez, ta jedna mora, a u toku dana ne pijem vise ni mama kad mi dodje
< Poruku je uredio Cunce -- 8.3.2012 22:36:42 >
|