jabukica
|
Smeškić mene je danas jedino mučilo to gorenje u stomaku od testa, inače ga ne jedem, ali danas sam ceo dan bila u gradu, vadila i krv, a nisam imala neki izbor, zato mi je današnji meni katastrofa u poređenju sa ostalim danima. Nažalost više se ni ja ne mogu hvaliti svojom krvnom slikom, hemoglobin mi je pao na 111, pa mi je doktorka prepisala ferum lek, kakva ste iskustva imale sa ovim lekom, jel popravio krvnu sliku i jel se javlja zatvor dok se uzima? Što se tih potpunijih večera tiče u ovim prazničnim danima to su uglavnom ili slave, ili smo bili u gostima ili imali goste pa sam morala bar parče mesa i salatu da pojedem, čisto reda radi, večera po mom izboru je uglavnom musli. 10.1.2012. pd. 1 suva šljiva i 1 suva smokva, ovsene pahuljice 3k.k., jakobs 2u1 sa kašičicom meda d. šolja mleka sa kakaom, šaka suvog grožđa, 2 kuvana jaja, šampinjoni, 2 sirove šargarepe u. kokice, 1 jabuka r. goveđi gulaš, šargarepa, paštrmak, celer, luk (sve kuvano), kupus salata u. šolja mleka sa kakaom i kašičicom meda, šaka višanja v. komadić sira, 1 kriškica pršute i 1 kisela paprika (i ovo sam bila u gostima, pa ajde bar nešto da uzmem, inače namamila me crvena kisela paprika iz turšije ) kasnije 2 jabuke 11.1.2012. (danas sam se upropastila) pd. vadila krv pa ništa d. 1 jabuka i 2 trougla sa sirom u. jabuka, milford čaj jagoda jogurt sa medom i limunom, kokice r. 1 mafin projica i 1 forneti sa sirom, milford čaj vanila borovnica sa medom i limunom u. 1 narandža v. parče mesa, 1 krompir iz rerne, malo zelene salate, turšija kasnije šolja mleka sa kakaom i 2 supene kašike ovsenih mekinja ova večera je bila baš rano, bili opet u gostima pa spremili i za nas, pa da se ne uvrede, a ovo mleko kasnije bilo je po povratku kući (inače stigla sam tek u 9 uveče kući).
< Poruku je uredio jabukica -- 11.1.2012 23:11:31 >
|