mama kukunka -> RE: Amniocenteza? (7.11.2011 21:54:09)
|
IZVORNA PORUKA: crazymama IZVORNA PORUKA: New Mom IZVORNA PORUKA: crazymama mislim i da postoji mogucnost da svaka zena potpise da ne zeli to da radi, ako ne zeli, ali on je moj doktor, ja mu verujem... Nije mogućnost, kad odeš na samu proceduru moraćeš da potpišeš saglasnost da se slažeš sa time i da si upoznata sa svim rizicima. Crazymama, ne moras nista da potpisujes, ja jednostavno nisam otisla na amniocentezu..i nikom nista- U dilemi sam bila do 2 dana pre zakazanog termina, u strahu sam bila od pobacaja, tj od onih 1:100..i nisam otisla..Niko mi nista nije prebacio-moja stvar.. Mislim da je bi problem bio jedino da ako dalekobilo pupupu sa bebom nesto ne bude u redu kad se rodi, i onda mi roditelji tuzimo dr jer je to moglo da se otkrije.. Potpisuje se saglasnost za intervenciju takodje, jer oni peru ruke i od mogucnosti pobacaja- tako da su u oba slucaja zasticeni.. da, ali ipak postoji i mogucnost da odbijes i potpises da na svoju odgovornost nisi htela da radis amniocentezu. mislim na nas koje imamo 35+ godina i za koje vazi zakon :)
|
|
|
|