mama kukunka -> RE: Amniocenteza? (31.5.2011 12:40:10)
|
Mile moje ``iskusnije`` koleginice, imam jedno pitanje-gde i kako ste zakazivale amniocentezu u Beogradu!! Ja sam u totalnom zbunu. Dr u frontu me danas posalje da zakazem double , kod njih na IV spratu..tamo mi zakazu za 30 .06, sto ce reci , 13.nedelja cu biti tada..Onda odem u Palmoticevu, gde se zakzazuje amnio, na V spratu bez lifta :), i `ladno kazu 1. slobodan termin je 15. avgust, ja cu tada biti 20 nedelja... Daju mi tel Majke i dete, i kbc Zvezdara a tek ovi me totalno zbune 1. Majka i dete, neljubaznost na nivou 100, prvo mi ocita lekciju sto je zovem sa mobilnog, takve stvari se ne rade mobilnim ( btw zivim u novoj kuci i nemam fixni), onda me naruzi sto sam zvala u 5 do 12 , a oni zakzuju od 12 do pola 2.. I jos mi kaze da dodjem 27. juna kod geneticara, da me pogleda i zakaze amni..Na moje pitanje -da li ima termina za amnio, kaze da to nije moj problem.. 2. dalje, okrenem kbc Zvezdara, javi mi se gospodja koja je potpuna suprotnost ovoj prethodnoj i fino mi kaze da dodjem prvog cetvrtka posle double testa i da ce mi onda zakazati amnio, da imaju mesta itd itd..Da se placa ako radim na svoju ruku, a ako sam 35+ valjda se ne placa, itd Sad sam sve ovo otkucala mojoj dr u sms, da ne bih gusila, i cekam da vidim sta i gde da radim... Gde ste vi radile, kako ste zakzaivale, koliko cekale... Moze li malo iskustava?
|
|
|
|