Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Rođena prva genetski modifikovana beba 16.10.2008 12:21:08
|
|
|
|
guppy RR
|
Članak baš nije jasan i ne razumem, šta je tu genetski modifikovano kod bebe. Nisam čitala komentare... samo ono što je pisano u članku. Ne znam o čemu se radi, ali pretpostavljam, da su bebici (plodu) modifikovali gene (????), kako bi prilagodili, da ima tačnu kombinaciju, koja treba bratu. S obzirom da su uzimali ćelije iz pupčane vrpce, bebi se posle porođaja ne škodi... a što se same modifikacije tiče... ne znam .. nemam komentar.. Lako je biti pametan, dok sam nemaš terminalno bolesno dete.
|
|
|
|
RE: Rođena prva genetski modifikovana beba 16.10.2008 12:38:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Da, ja nisam mislila na konkretan slučaj. Mislim da će se "za pare" (kao i sve ostalo na svetu) kloniranjem naneti mnogo zla... Mislim da ga treba nekako ograničiti... ali opet ponavljam, money makes the World happy.
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?