Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Rođena prva genetski modifikovana beba 16.10.2008 12:21:08
|
|
|
|
guppy RR
|
Članak baš nije jasan i ne razumem, šta je tu genetski modifikovano kod bebe. Nisam čitala komentare... samo ono što je pisano u članku. Ne znam o čemu se radi, ali pretpostavljam, da su bebici (plodu) modifikovali gene (????), kako bi prilagodili, da ima tačnu kombinaciju, koja treba bratu. S obzirom da su uzimali ćelije iz pupčane vrpce, bebi se posle porođaja ne škodi... a što se same modifikacije tiče... ne znam .. nemam komentar.. Lako je biti pametan, dok sam nemaš terminalno bolesno dete.
|
|
|
|
RE: Rođena prva genetski modifikovana beba 16.10.2008 12:38:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Da, ja nisam mislila na konkretan slučaj. Mislim da će se "za pare" (kao i sve ostalo na svetu) kloniranjem naneti mnogo zla... Mislim da ga treba nekako ograničiti... ali opet ponavljam, money makes the World happy.
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?