RE: EX pušači (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Statistika RR

Poruka

Anck Su Nmaun -> RE: EX pušači (13.7.2016 10:17:51)

Ja sam opet pocela po koju... mene kriza uhvati posle par meseci [sm=jezicek.gif]
Onako ponekad uz kafu

IvanaSK RR -> RE: EX pušači (14.7.2016 6:38:55)

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Ja sam opet pocela po koju... mene kriza uhvati posle par meseci [sm=jezicek.gif]
Onako ponekad uz kafu

Identicna situacija [sm=smiley36.gif]

degu -> RE: EX pušači (14.7.2016 19:10:56)

IZVORNA PORUKA: degu

Oooooo mogu da se pohvalim da su cigare moja prošlost. Ne pušim 2 i po meseca i super se osećam [sm=bravo.gif]
Hanka samo napred [sm=bravo.gif]

Ja sam jos uvek ex, 3 god!

BubaBubica -> RE: EX pušači (14.7.2016 20:35:47)

Bravo degu [sm=bravo.gif] ja u svakoj trudnoći prestanem sa pušenjem jer mi ne prijaju, ovaj put bih baš želela da istrajem, koliko mi samo cigatere oduzimale energije, al opet sećam se koliko sam uživala u njima. Svejedno definitivno ne bih htela da pokleknem i počnem ponovo posle porođaja i dojenja.

degu -> RE: EX pušači (14.7.2016 21:50:06)

Joj lako je pokleknuti, ja nisam htela ni da probam, jer sam znala da ću opet početi. Nema probavanja! Jako mi je važno da mi deca rastu okruženju nepušača.To nek ti bude glavna motivacija [sm=bravo.gif]

jess021 -> RE: EX pušači (14.7.2016 22:19:32)

Ja ne pusim 1.5god. Ili sam trudna ili dojim[sm=smiley1.gif]
Uopste mi nije problem, ali volela bi da opet kad ova druga beba malo poraste, da imam rituale. Ujutro uz kafu, uvece kad svi legnu, uz casu belog vina.....mmmm

degu -> RE: EX pušači (14.7.2016 22:43:46)

Ja bih volela kad bih mogla tako po 2-3 dnevno da zapalim, ali sam bar za sebe sigurna da ne bi ostalo na tome, zato bolje da se ne igram s vatrom

choopa choops -> RE: EX pušači (14.7.2016 23:36:36)

11g bez cigareta [sm=smiley1.gif]

Tek kad čovjek prestane ukapira koliko je to užasan porok. Samo kad pomislim, iz ovog ugla, kako sam nekim ljudima "smrdila" [sm=smiley36.gif] bude me sramota [sm=smiley9.gif]. Da ne pričam o kući koja miriše i djeci koja udišu čist vazduh. Ma ne bih zapalila više nema tih para.

jess021 -> RE: EX pušači (15.7.2016 14:06:05)

Choopo, ti mora da si bas rano pocela, kad vec 11 godina ne pusis[sm=zmeden.gif] Ko zna sta si ti pusila kad tako smrdi[sm=smiley36.gif]
Salim se, nemoj se ljutiti. Mene uopste ne nerviraju cigarete, ja sam prestala zbog trudnocA, a bas ih volem[sm=smiley1.gif]

adulence -> RE: EX pušači (15.7.2016 14:41:58)

Evo i ja se mogu upisati u ovu temu.Dakle vec dva meseca nisam zapalila cigaru,mm je samo dosao jedan dan i rekao jel hoces da prestanemo,od tada vise nismo zapalili...nemam krize,ali nekada mi je u glavi da cu mozda ipak nekada zapaliti jos koju cigaru,ahhahahaha,ja sam bas volela da pusim,to mi je bilo zadovoljstvo i uzitak,ali svakako vise volim da ne smrdim svojoj deci,mm a i sebi...

degu -> RE: EX pušači (15.7.2016 15:37:16)

Svaka cast Choopo! I meni to padne na pamet, bas mi pusaci smrde. I uvek se setim onog robovanja cigari, kad usred zime dzedzim na autobuskoj, umesto da sedim u toploj cekaonici,ja se kocim napolju jer moram da zapalim.

choopa choops -> RE: EX pušači (15.7.2016 15:50:51)

hahahah jess ja sam stara koka [sm=jezicek.gif] Pa pušila sam negdje od 15-te godine otprilike (ako ne i prije[sm=zmeden.gif] ) pa do 24-te [sm=smiley1.gif] Uglavnom duže sam nepušač nego što sam bila pušač. A pušila sam tada Eve, Marlboro 100's, Davidof bijeli. Smrde svi pušači, bez obzira koje da puše, to je jednostavno tako. Samo što kada si pušač to ili manje osjećaš ili se praviš da nije tako [sm=smiley36.gif]

degu kad sam ja pušila (davno prošlo vrijeme [sm=jezicek.gif] ) moglo je da se puši i u zatvorenim prostorijama. Kad se sjetim da sam pušila u radnji kad sam radila, zapalim uz kafu i onako zadimim je pošteno. A ljudi ulaze [sm=smiley5.gif] Haos [sm=smiley36.gif]

SaraLana -> RE: EX pušači (4.6.2017 1:12:01)

Jedna od mojih najboljih odluka... 5,5 godina[sm=bravo.gif]

Duškić -> RE: EX pušači (4.6.2017 6:25:44)

E tako, ja sam nepusac, ali je moj suprug od pre tri god.takodje nepusac.
Kada se rodila prva beba , ostavio je cigarete..

Sanjalicaaa -> RE: EX pušači (5.6.2017 12:20:59)

Tačno 2,5 god kako ne pušim. Nemam ni potrebu za cigaretama, čak mi je i muka kad pomislim na njih.

Anck Su Nmaun -> RE: EX pušači (5.6.2017 12:46:30)

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Onako ponekad uz kafu

Identicna situacija [sm=smiley36.gif]

Pisal.pre god. I po ....sad sam uzas...od ex pusaca sad bas dosta furnjam.

degu -> RE: EX pušači (5.6.2017 17:59:32)

IZVORNA PORUKA: degu

Oooooo mogu da se pohvalim da su cigare moja prošlost. Ne pušim 2 i po meseca i super se osećam [sm=bravo.gif]
Hanka samo napred [sm=bravo.gif]

Covece pa sad ce 4 godine [sm=bravo.gif]

branki* -> RE: EX pušači (30.6.2017 2:40:06)

Bravo,nepusaci!slazem se sa degu,ne pocinjati niti jednu,ja ne pusim dugo vec godina,ali mislim da kad bih zapalila jednu,brzo bih opet dogurala do paklice,zato ni ne pomisljam.

Duškić -> RE: EX pušači (30.6.2017 2:46:42)

Kad se samo setim, moj muz je radio cesto nocne smene, pa kad dodje smrdi na cigarete a ja nervni slom dozivim(ja sam ne pusac) .
Ali, posle par meseci od kad sam se porodila sa prvim detetom, prestao je. To je vec 3 god. Nikad nije zapalio..pre neki dan se iznervirao i kaze da bi rado ispusio cigaretu..ali Neeeee!

Peace* -> RE: EX pušači (30.6.2017 10:54:45)

Ja ne pušim već 1 godinu 5 meseci i 12 dana. [sm=smiley1.gif] (proverila u aplikaciji, ne brojim)
17.01.2016. - ako se još uvek ažurira spisak na početku. [sm=smiley1.gif]

Od kad je počelo leto hvata me kriza. Više je to kriza da bih sela da uživam uz cigaru i kafu na terasu, ali kad pomislim na smrad i ukus... [sm=smiley11.gif]

choopa choops -> RE: EX pušači (30.6.2017 16:20:05)

IZVORNA PORUKA: Peace*

Od kad je počelo leto hvata me kriza. Više je to kriza da bih sela da uživam uz cigaru i kafu na terasu, ali kad pomislim na smrad i ukus... [sm=smiley11.gif]

Ne daj se Ines. Samo misli na smrad i proći će [sm=jezicek.gif]

emicaa -> RE: EX pušači (30.6.2017 17:31:26)

IZVORNA PORUKA: Peace*

Ja ne pušim već 1 godinu 5 meseci i 12 dana. [sm=smiley1.gif] (proverila u aplikaciji, ne brojim)
17.01.2016. - ako se još uvek ažurira spisak na početku. [sm=smiley1.gif]

Peace kad si izdrzala toliko ne posustaj.

krin 40 -> RE: EX pušači (30.6.2017 18:17:36)

Ne pušim od 7.11.2013 godine.Taj dan mi je preminula majka u 64 godini a smrti su"kumovale" gadure-cigarete

Dora89 -> RE: EX pušači (26.2.2018 10:23:53)

Sve pohvale za aktivne na ovoj temi! Nastavite borbu, devojke! Čak i ako nekad pokleknete, vaš preostali život počinje sledeće sekunde, ne odustajte!

Srecko47E -> RE: EX pušači (26.2.2018 10:53:55)

Ne pusim vec 13godina.Preporodila sam se od tada.Zarekla sam se da cu od novca koji sam davala na cigare makar svaki drugi mesec sebe castititi skupom kozmetikom.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 31 [32] 33   Sledeća stranica >   >>