monini -> RE: EX pušači (21.3.2012 1:08:46)
|
IZVORNA PORUKA: Tash Ova knjiga tvrdi da smanjivanje, postepeno prestajenja je samo gore. Čini da pušač cigaretu vidi još vrednojim nego sada, kada puši kada god mu se puši. Ima smisla. Pomisli, puši ti se, i kažeš "E neću sada, odložiću za sat". Šta realno radiš tih sat? Čekaš da prođe sat, nisi u stanju da radiš ništa drugo, i kada je napokon zapališ, ona ti se čini genijalnom. I jeste tako. Mislim da jednostavno nema tog odlaganja tj smanjivanja broja, nema samo još jedne cigarete, nema samo jednog dima... Ako ću da prestajem, prestaću skroz, neću mučiti sebe od cigare do cigare. tash slazem se...:) ja sam negde 20 stranica pred kraj ugasila poslednju cigaru, tacnije na pola knjige sam kupila poslednju kutiju i rekla sebi, eee to je ta poslednja kutija koja ce taman potrajati do pred kraj knjige[sm=smiley1.gif] mada sam pre toga vec smanjila maximalno, na oko 6-7 dnevno (a ni do tada nisam pusila vise od 12-14 dnevno) ali sam zato u svakoj uzivala..mislim bila sam klasican ovisnik o nikotinu[sm=jezicek.gif] hvala Bogu sada vec 15 dana nisam!!!! gagi,sunci,tash navijaaaaammmm[sm=bravo.gif] i gagi moras pokusati ponovo..sve je u glavi..ODLUKA!!!
|
|
|
|