Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: maticar- izlazak na teren.... 20.1.2010 13:47:07
|
|
|
|
magnetic
|
U Subotici je skoro ista cena i da ti izadju i da ti ne izadu(mislim oko 10000,ali nisam sigurna),ali mi imamo prelepu salu za vencanja u Gradskoj kuci i malo ko se odlucuje da im maticar izlazi u restoran. Doduse imamo pored te velike sale koja se placa i malu sobu gde je vencanje besplatno
|
|
RE: maticar- izlazak na teren.... 20.1.2010 13:53:07
|
|
|
|
buhla
|
baš ga preteruju sa tim cenama... da daš i u toj njihovoj sali 10.000.. kume što je mnogo mnogo je... ja sam se venčala u svečanoj sali u opštini novi beograd i ni dinar nisam dala, a ako se venčavaš preko nedelje.. onda bukvalno u njihovoj kancelariji se venčavaš!
|
|
RE: maticar- izlazak na teren.... 21.1.2010 9:15:17
|
|
|
|
jacagoga
|
raspitala sam se preko vl. restorana, zaista maticari nemaju taj restoran na spisku, pa ce na sastanku u toku sled. nedelje MOZDA izmeniti spisak. A ja im najverovatnije necu iz inata dati tih 10000 + taxi nego 300 din za vencanje u opstini, i opet iz inata ne u opstini Cukarica
|
|
|
|
RE: maticar- izlazak na teren.... 25.1.2010 4:23:24
|
|
|
|
She Ra
|
Mi smo hteli da nam maticar dodje u restoran, ali su nam u Sapcu rekli da oni "delaju" samo po gradu, a da restoran u kome se uzimamo pripada drugoj opstini (van grada je bio).. Pitala sam ih okvirno koliko to kosta.. Kaze meni ona salterusa: Pa rekoh da mi ne mozemo!!! Jok ja sam tupava i gluva.. I onda ja drsko preformulisem pitanje, kada bi vas maticar izlazio na teren, koliko bi to kostalo? Kaze: oko 11.000,00 din Odemo mm i ja u tu drugu opstinu nadomak grada, udjemo tamo, oni nas docekaju kao bogove.. Sve se dogovorimo, ja pitam: koliko? Kaze maticarka: 5.500,00 din... Em ustedimo, em maticarka bila super, em sve prodje sjajnooo...
|
|
RE: maticar- izlazak na teren.... 14.6.2013 14:25:11
|
|
|
|
Maraj
|
u opstini vozdovac izlaze 5000 je bilo pre 4 god plus 2000 za taksi
|
|
|
|
RE: maticar- izlazak na teren.... 9.3.2015 6:02:13
|
|
|
|
acalukic
|
ima maticara koji dolaze bilo gde samo im se obezbedi prevoz.
|
|
|
Anketa
Ime za devojciculokicagagicaPomozite nam u odabiru :-)Una (
30%)
Dorotea (
13%)
Dimitrija (
5%)
Sofija (
44%)
Dimitrina (
2%)
Jasna (
6%)
Ukupan broj glasova: 94Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!