ikacc -> RE: Beba ne napreduje (27.2.2014 23:58:44)
|
Pozdrav svima. Ne znam na kojoj temi da pocnem da pisem o problemu jedne bebe . (nije moja) Majka je jako zabrinuta vec dva meseca. Od samog rodjenja mama nije imala puno mleka, trudila se koliko moze da ga zadrzi , ali ima puno strsnih situacija. Gubila je mleko i izgubila, presli su na Humanu. Prihvatila je lepo, nije pila bas koliko treba ali u sustini pila je. Medjutim mozda posle dve nedelje od jednom ga nece,povrati kad god pije, povraca u mlazu, gladna je, place, ali humanu nece... Otisla lekaru rekli su da promeni mleko , uzela je nan valjda, pila je dan dva i opet nece, opet joj kazu da menja i uzela bebelac, opet isto , beba je dodala samo 750grama i 1cm duzine. Od tada pa do pre par dana njoj samo preporucuju da menja mleka, vise neznam sta je sve uzimala, na kraju joj preporucili aptamil hipoalergijsko, i sa njim je kratko trajalo. Nikada ne popije koliko treba. E sada, isla je kod svih mogucih lekara i svi kazu da je beba zdrava i dobro, otisla je i htela da ostane u bolnici , medjutim oni kazu nema potrebe beba je zdrava. menjajte mleka. Koliko ja znam, bas i ne valja da se puno menjaju mleka, ali ajd, kad nece mora da proba. Na kraju je uzela kravlje,i beba ga lepo prihvatila i lepo pije, ne povraca , ali sada ima jakih problema sa stolicom. Kaze da place, ne moze da se iskaki, sva pomodri , napinje se i nece. Beba 6.marta puni 2 meseca. Pomozite , dajte savete sta da radi jedna neutesna majka. Sva je rasejana ima i drugih problema dozivece nervni slom. Kada su privatno radili krvanu sliku, mokracu, puls, sve zivo proverili sve je bilo ok, osim malo uvecanih leukocita? Da li neko ima dobar savet sta ciniti? Hvala svima unapred i izvinjavam se ako sam promasila temu.
|
|
|
|