Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Naslovne strane.. Vi i Vasa deca? 1.3.2018 22:46:57
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja sam videla reklamu ali nisam uopste detaljno gledala o cemu se radi... Ako jos nesto pronadjemo na tu temu javicemo ovde 😊
|
|
RE: Naslovne strane.. Vi i Vasa deca? 2.3.2018 0:22:47
|
|
|
|
Srecko47E
|
Nisam znala za ovo.sada cujem..
|
|
|
|
RE: Naslovne strane.. Vi i Vasa deca? 30.10.2023 20:13:39
|
|
|
|
flamingos
|
Da,bili smo na naslovnoj strani-jednom svo troje,a dva puta dete i ja(kulinarski časopis je u pitanju).
|
|
|
|
RE: Naslovne strane.. Vi i Vasa deca? 31.10.2023 8:56:10
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ne objavljujem decu javno. Nisam za to.
|
|
|
|
RE: Naslovne strane.. Vi i Vasa deca? 31.10.2023 9:17:01
|
|
|
|
flamingos
|
Svoje dete objavljuje mm na fb.Ja to ne koristim.A naslovne strane su prikladne tako da baš volim kad vidim dečicu(porodicu).Fotografišu se sve javne ličnosti,što bi mi bili izuzeci(govorim u svoje ime).Da zamišljamo kako smo javne ličnosti.🙄
|
|
|
|
RE: Naslovne strane.. Vi i Vasa deca? 31.10.2023 9:18:44
|
|
|
|
Srecko47E
|
Nevezano za slike dece,koji je to casopis u pitanju? Ja kupujme Bakina kuhinja,nisam videla neke druge. A volim casopise sa receptima,uvek nadjem nesto novo.
|
|
|
|
RE: Naslovne strane.. Vi i Vasa deca? 31.10.2023 9:38:30
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E Nevezano za slike dece,koji je to casopis u pitanju? Ja kupujme Bakina kuhinja,nisam videla neke druge. A volim casopise sa receptima,uvek nadjem nesto novo. "Pošapji recept" i "Torte i kolači".U"Bakinoj kuhinji"su objavljivali fotografije na poslednjoj stranici u okviru rubrike"Iz Vašeg albuma",a u ova dva izdanja na naslovnoj,plus mi fali još 2 puta da objave recept i tako stignem do 100.recepta u časopisu(za svaki objavljeni recept dobijam novčanu nagradu).
|
|
|
|
RE: Naslovne strane.. Vi i Vasa deca? 31.10.2023 12:22:04
|
|
|
|
Srecko47E
|
Hvala. Pogledacu na trafici Moj kios. Obicno uzimam ovaj sa bakinom slikom,jer su mi super recepti. Potrazicu i ove ostale. Volimda kupujtem te casopise,ostalo mi je od bake.
|
|
|
|
RE: Naslovne strane.. Vi i Vasa deca? 31.10.2023 13:56:46
|
|
|
|
flamingos
|
Nema na čemu-uvek.Sad su proredili tako da ovih dana treba u prodaji da se nađe novi broj časopisa"Pošalji rexept",a"Torte i kolači"još uvek možeš da pronađeš,ali me je obavestila glavna urednica da neće da štampaju više.
|
|
|
|
RE: Naslovne strane.. Vi i Vasa deca? 31.10.2023 13:59:18
|
|
|
|
Srecko47E
|
Torte i kolace sam mozda uzela jednom,secam se da su recepti bili ok. Ja volim donace,starinsko spremanje u smislu poslastica. Ove moderne kolace,smuti i prospi..Bas ne volim.
|
|
|
|
RE: Naslovne strane.. Vi i Vasa deca? 31.10.2023 14:02:41
|
|
|
|
flamingos
|
Tu ima za svačiji ukus.Volim ja i starinske,a i ove smuti,pa prospi.
|
|
|
|
RE: Naslovne strane.. Vi i Vasa deca? 1.11.2023 10:55:22
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ja nisam nesto fan tihbrzinskih. Sve se svodi na isto. Sta znam,torba bez makar 3/4 kore mi nije torta. Svekrva mi je postavila visoke standarde za torte i kolace-
|
|
|
|
RE: Naslovne strane.. Vi i Vasa deca? 1.11.2023 10:59:34
|
|
|
|
flamingos
|
Kako ko voli.
|
|
|
|
RE: Naslovne strane.. Vi i Vasa deca? 1.11.2023 11:01:39
|
|
|
|
Srecko47E
|
Za nenajavljene goste spas,kako god.
|
|
|
|
RE: Naslovne strane.. Vi i Vasa deca? 1.11.2023 11:04:10
|
|
|
|
flamingos
|
A i bude i lepo to smuti,pa prospi.
|
|
|
|
RE: Naslovne strane.. Vi i Vasa deca? 1.11.2023 11:11:27
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ja sam na ig pronalazila neke receote,nego je sve puding i keks.Ili soki keks+slatka pavlaka. Doduse,nisam smisljala sama ni muckala.
|
|
|
|
RE: Naslovne strane.. Vi i Vasa deca? 1.11.2023 11:15:04
|
|
|
|
flamingos
|
Joj ja ni puding ne volim.Volim torte sa keksom i voćem-za tili čas spremne,a ukusne.
|
|
|
|
RE: Naslovne strane.. Vi i Vasa deca? 1.11.2023 11:24:57
|
|
|
|
Srecko47E
|
E to volim! One jednostavne-piskote,maline npr,pavlaka i secer u prahu. To cesto pravim kad je sezona crvenog voca.
|
|
|
|
RE: Naslovne strane.. Vi i Vasa deca? 1.11.2023 11:26:50
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E E to volim! One jednostavne-piskote,maline npr,pavlaka i secer u prahu. To cesto pravim kad je sezona crvenog voca. Da,baš takve.
|
|
|
|
RE: Naslovne strane.. Vi i Vasa deca? 1.11.2023 11:27:39
|
|
|
|
Srecko47E
|
Te su misuper. Ne volim one da se skuva puding,izmrvi keks i to je torta. E jeste sipak. Budimo realni,pravimo ito.
|
|
|
|
RE: Naslovne strane.. Vi i Vasa deca? 1.11.2023 11:30:19
|
|
|
|
flamingos
|
Ma pravim sve-nego dok ugodim po svačijem ukusu-a najgora sam ja.🙄
|
|
|
|
RE: Naslovne strane.. Vi i Vasa deca? 1.11.2023 11:36:36
|
|
|
|
Srecko47E
|
Moji ne vole slatko,pa uglavnomspremam za nekog. A volim nedeljomda imam kolac u kuci,tortu sta god.Samo da je nesto posle rucka. Te ne gledam ko sta voli.
|
|
|
|
RE: Naslovne strane.. Vi i Vasa deca? 1.11.2023 12:11:55
|
|
|
|
flamingos
|
Mi svi volimo slatko,pogotovu dete.
|
|
|
|
RE: Naslovne strane.. Vi i Vasa deca? 1.11.2023 15:08:40
|
|
|
|
Srecko47E
|
Kod mene je muz problem,on jede krisom
|
|
|
|
RE: Naslovne strane.. Vi i Vasa deca? 1.11.2023 16:10:46
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E Kod mene je muz problem,on jede krisom Mm ne jede krišom.Eno ga,šuška već kesa.🙄
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?