|
RE: Gripa, prehlada 6.10.2010 11:49:55
|
|
|
|
simke
|
Kopirano iz temica gde kafenišemo IZVORNA PORUKA: simke Proleće,imam utisak da sam pokupila više sojeva virusa Dva dana sam imala T 40,preko dana,a uveče je spadala.Juče sam ceo dan imala 37,2,a uveče je porasla na 38,5 Danas,za sada nemam T,a šta će biti posle ne smem ni da pomislim Pun mi je nos,dišem na škrge,kašljem ko magarac,a ništa ne mogu da iskašljem,sve me boliii IZVORNA PORUKA: simke Pijem samo čaj sa limunom,jedem med,topla supica i to je to Virus se mora preležati,nema leka Imaš neki predlog? IZVORNA PORUKA: prolece skuvaš punu šerpu vode, staviš bosiljak(imaš i u marketima onajmrvljeni) i žalfiju i posle 10 minuta nageš glavu nad šerpu i pokriješ je peškirom da bi ti sva para išla u facu. ponoviš par puta u toku dana. nije baš prijatno, ali ćeš lakše disati IZVORNA PORUKA: simke IZVORNA PORUKA: Shishica Ja imam predlog za kasalj..onaj sirupic od meda i piva! Prvi put čujem Pričaj Shishi kakav sirup,kupim ili pravim? IZVORNA PORUKA: Shishica A uvek zaboravim tacno kako ide... ali treba secer i pivo da vri malo.. u dubljoj serpi da ti ne iskipi i onda na kraju dodati med..ali staaaalno pitam tatu i uvek zaboravim.. Umesto da leepo zapisem, curka! IZVORNA PORUKA: Crvenkapa85 ja sam za kasalj,cedila med kroz crnu repu....i kuvala domaci sirup od zalfije..... IZVORNA PORUKA: prolece sorry, ja sam razumela dati je nos zapušen. onda drugi recept:ušpinuješ(istopiš, karamelizuješ) šećer,sipaš mleko, kad se malo ohladi dodaš kašičicu margarina i prstohvat sode bikarbone. IZVORNA PORUKA: prolece odličan je i čaj od crnog luka. ako odlučiš da ga piješ, savetujem da to radiš u kupatilu, da bi, ako ti se okrene žaludac, bila na pravom mestu u pravo vreme
|
|
|