RE: Pojas za trudnice (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Trudnoća i porođaj

Poruka

belst -> RE: Pojas za trudnice (11.9.2014 14:17:28)

Ja sam nosila model koji nema gačice već je samo pojas i nije išao preko trbuha već ga je ispod podržavao (ne znam da li sam dobro opisala...[sm=zmeden.gif]), dobro mi je koristio, tj. bila sam zadovoljna, nije napravio čuda ali bar mala pomoć... Namještala sam ga, tj. podešavala kako mi je odgovaralo. To je bilo davno, vjerovatno se u međuvremenu pojavilo novih modela...

Sanjalica1980 -> RE: Pojas za trudnice (12.9.2014 14:06:16)

Belst i ja sada nisim takav model. Od Cariwela.
Mnogo je bolji od gaca. Bas lepo pridrzava a nazad može da se prilagodi kako tiba raste.

lelaigor -> RE: Pojas za trudnice (13.9.2014 22:59:54)

Ja sam danas kupila onaj Farlinov, od sutra ću da ga nosim. Danas sam ga probala stojeći, a ujutru ću probati da ga stavim ležeći. Mislim da će mi pomoći kad radim. Nadam se ad ne može da škodi samo da pomogne. Dr mi je rekla da kupim nekipojas, jer mi je beba nisko i sve mi živo gura, do te mere da mi noge cele utrnu kad stojim. A da ne pričam o bolovima... Danas kad sam ga stavila, baš mi je nekako godilo. [sm=smiley1.gif]

mali_mis -> RE: Pojas za trudnice (14.9.2014 7:39:17)

lelaigor iz lezeceg se malo nezgodno stavlja. Ali videces za par dana ces osetiti olaksanje. Pogotovo ako zbog niskog nosenja ides u wc non stop, pojas resi stvar. Posle kad beba krene jace da udara, ce ti pojas suskati kao blesav [sm=smiley36.gif]
.

vonavoj -> RE: Pojas za trudnice (14.9.2014 8:23:36)

lela.ja sam ga stavljala i stojeci..bitno je da se kaisevi lepo nameste..da gornji bude visi,da oslobodis kicmu...
prvo se bebe nece svidjati,sutirace strasno,ali morace da se navikne!

anita -> RE: Pojas za trudnice (14.9.2014 12:20:00)

Meni je doktorka rekla da se moze stavljati i ovako i onako. Kako je kome lakse. Ja moj pojas nosim vec 3 nedelje i super mi je. Ujutru kad ustanem stavim ga i nosim navece do pred spavanje. Meni je olaksanje.

lelaigor -> RE: Pojas za trudnice (15.9.2014 11:03:04)

Juče sam ga nosila, ne ceo dan. Stavila sam ga kad smo kretali kod svekijevaca. Sve se bojim da ga ne stegnem jako. [sm=zmeden.gif] Nisam uspela ležeći, nema šanse toliko da odignem stomak da zategnem kaiševe na leđima, presamitiću se u krstima. [sm=smiley36.gif]
Baš mi jepomogao, manje sam išla u wc i nisu mi trnule noge i nije me boleo stomak dole. Jedino što mi je nekako nezgodno kad sednem, onda ga skinem, pa opet stavim. Beba nije bila nešto posebno nesretna zbog pojasa, šutirala je kao i inače.

srculence25 -> RE: Pojas za trudnice (16.9.2014 15:41:46)

Sto se pojasa tice mene zanima jel to mogu sve trudnice da nose ili samo one koje nose nisko?

lelaigor -> RE: Pojas za trudnice (16.9.2014 15:48:55)

Mislim da je najbolje da pitaš svog dr.

anita -> RE: Pojas za trudnice (16.9.2014 15:56:56)

IZVORNA PORUKA: srculence25

Sto se pojasa tice mene zanima jel to mogu sve trudnice da nose ili samo one koje nose nisko?

Ja mislim da moze svaka trudnica da nosi pojas. Znam samo da se nosi posle treceg meseca.

Njica -> RE: Pojas za trudnice (21.9.2014 14:05:26)

Ja ga nisam nosila pre, a sad ga nosim vec mesec dana jer je beba nisko i bolje su mi i ledja i spavanje, ne stegnem ga jako.

Mala Elena -> RE: Pojas za trudnice (21.9.2014 14:57:29)

Ja sam bebu nosila nisko na pocetku trudnoce i doktorka mi savetovala da odignem guzu jastukom kad lezim na ledjima .I sve je bilo u redu kasnije.
Koliko kosta pojas?

degu -> RE: Pojas za trudnice (21.9.2014 15:21:45)

IZVORNA PORUKA: srculence25

Može svaka trudnica da nosi, olakšava malo bolove u leđima i kretanje kad je već velika pupa [sm=smiley1.gif] Moja beba se kasnije bunila kad stavim pojas, sve se gurala dok ga ne skinem [sm=smiley36.gif]

vonavoj -> RE: Pojas za trudnice (21.9.2014 16:43:52)

IZVORNA PORUKA: lelaigor

Juče sam ga nosila, ne ceo dan. Stavila sam ga kad smo kretali kod svekijevaca. Sve se bojim da ga ne stegnem jako. [sm=zmeden.gif] Nisam uspela ležeći, nema šanse toliko da odignem stomak da zategnem kaiševe na leđima, presamitiću se u krstima. [sm=smiley36.gif]
Baš mi jepomogao, manje sam išla u wc i nisu mi trnule noge i nije me boleo stomak dole. Jedino što mi je nekako nezgodno kad sednem, onda ga skinem, pa opet stavim. Beba nije bila nešto posebno nesretna zbog pojasa, šutirala je kao i inače.

i meni je smetao kad sam sedela..e sad da li je jako zategnut to je individualno,ali poenta je da i makar malo olaksa pritisak na kicmu,noge..

lelaigor -> RE: Pojas za trudnice (22.9.2014 16:12:47)

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Ja sam bebu nosila nisko na pocetku trudnoce i doktorka mi savetovala da odignem guzu jastukom kad lezim na ledjima .I sve je bilo u redu kasnije.
Koliko kosta pojas?

Ja sam moj platila 1.500,00 u apoteci. Farlinov.

Mala Elena -> RE: Pojas za trudnice (22.9.2014 16:58:19)

Hvala ti puno...[sm=smiley31.gif] da se pripremim za sledecu trudnocu. Jer ja sam imala problem sa prikljestenim nervom, valjda bi pojas pomogao ako se ponovo desi..

lelaigor -> RE: Pojas za trudnice (22.9.2014 17:13:32)

[sm=smiley20.gif] Nema na čemu.

anita -> RE: Pojas za trudnice (22.9.2014 17:19:48)

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Koliko kosta pojas?

ME imas razne vrste pojasa u Aksi i cene su razlicite. Pogledaj na njihovom sajtu.

Mala Elena -> RE: Pojas za trudnice (22.9.2014 17:47:12)

Anita hocu ...tnx , mislim da jesam pre ali da su mi bili skupi. [sm=smiley1.gif]

choopa choops -> RE: Pojas za trudnice (9.12.2014 8:59:05)

Savjetovala mi dr da nosim pojas, ali kod nas ima samo Chiccov da se kupi? Valja li išta ili da ipak molim rodbinu da mi kupi Farlinov taj u Srb?

Sanjalica1980 -> RE: Pojas za trudnice (9.12.2014 9:22:23)

Direktna veza do poruke: 201

Choopa ja koristim taj farlinov. Sada vec imam utisak da bebi bas smeta kada ga nosim. Neudoban je kada moras da sednes. Bas mi stisne donji deo.
Inace mi je bio ok do sada. Stvarno sam osecala razliku.
Meni je doca rekao da pokusam da nabavim onaj sa tregerima jer mi ovaj vise ne moze drzati tezinu vec vise stegne.

Ne znam kakav je taj Chico?

choopa choops -> RE: Pojas za trudnice (9.12.2014 9:49:15)

Pa da, ne znam ni kakav uticaj ima taj Chicco, kad je samo dolje? [sm=zmeden.gif] Meni to izgleda kao da samo stegne, a ne da odigne stomak? Nemam pojma na koji princip to funkcioniše uopšte...[sm=zmeden.gif]

jovicaa -> RE: Pojas za trudnice (9.12.2014 14:20:34)

meni je doktorica prepisala pojas. ali ja mu ne vidim svrhu, zato sto mi je stomak jako visoko i uopste mu ne vidim svrhu, samo mi smeta[sm=zmeden.gif]

choopa choops -> RE: Pojas za trudnice (9.12.2014 16:39:05)

jovice nemam pojma. Ja cu na kraju uzet taj Chicco, šta ću kad nema drugi. Valjd bude malog poboljšanja...[sm=zmeden.gif]

milicicak -> RE: Pojas za trudnice (9.12.2014 16:48:51)

Ja sam od 4-og. meseca povremeno nosila pojas traku, od 7-og. bez njega nisam mogla ni da setam ni da stojim... Al je meni mini buba bila jako nisko i plus sam imala stalne kontrakcije... Skidala sam ga kad sam duze sedela ili lezala, bas mi je bio neudoban ali bez njega stvarno nisam mogla da setam ili stojim duze od 5 min...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>