Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: crtići za dvogodišnjaka 16.3.2011 11:13:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Sad od kratkih sam mu nasla bananamena Obozava ga i gleda Draguljceta
|
|
|
|
RE: Crtani filmovi za decu 16.3.2011 11:26:11
|
|
|
|
Lu
|
Neko je promijenio naslov Moj R. je sad definitivno u fazi Ben Tena, što ja jako teško podnosim A do nedavno ga se plašio Gleda on i druge, voli Ledeno doba, gleda zivotinje na National G., uglavnom ne gleda puno crtiće, pogotovo sad kad je lijepo vrijeme. Jedan crtić dnevno, tj. jedan cd mislim da je dovoljno.
|
|
RE: Crtani filmovi za decu 8.4.2011 15:53:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Kako je meni crtani koji ide ujutro na B92 Andjela ili kako se zove ODVRATAN! Prvo ton, pa onda grafika...ne razumem zasto mora tako Ako zelite da se prisetite i nasmejete - Ostade vuk bez zecetine , Marko Antonije i mace
|
|
|
|
RE: Crtani filmovi za decu 8.4.2011 15:55:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Marko antonije!!!!!!!!! Jaoj,sto ga volim!
|
|
|
|
RE: Crtani filmovi za decu 8.4.2011 16:02:27
|
|
|
|
Snelle
|
Jaoj Magi, ima i temaaaaaa! Najbolje od Pere Detlića, barem po meni: Kukavni kukavac Robot za čerupanje pilića "Ali Tošo, ja nisam pile"
< Poruku je uredio Snelle -- 8.4.2011 16:03:28 >
|
|
RE: Crtani filmovi za decu 8.4.2011 16:04:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Jaoj Magi, ima i temaaaaaa! Najbolje od Pere Detlića, barem po meni: Kukavni kukavac Robot za čerupanje pilića "Ali Tošo, ja nisam pile" 'de se seti Tose!
|
|
|
|
RE: Crtani filmovi za decu 8.4.2011 16:06:13
|
|
|
|
Anoniman
|
KLIK
|
|
|
|
RE: Crtani filmovi za decu 8.4.2011 16:09:03
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Cindarella KLIK Tosa! al linea kad pobesni pa pocne da vice, k'o ja u posti onomad
|
|
|
|
RE: Crtani filmovi za decu 8.4.2011 16:10:50
|
|
|
|
jelena038
|
Pre par nedelja smo svo troje u bioskopu odlepili na novi Diznijev 3D, mozda ga vec ima na netu, a ako natrcite u bioskopu, obavezno pogledajte KLIK NA VRLO ZAPETLJNU PRICU
|
|
RE: Crtani filmovi za decu 8.4.2011 16:12:50
|
|
|
|
Snelle
|
Jelena, ja ga imam na kompu već mesec dana ali nikako da stignem da ga odgledam Znači, svidja ti se? Btw, gde si ti, nema te sto godina?
|
|
RE: Crtani filmovi za decu 8.4.2011 16:15:03
|
|
|
|
jelena038
|
Studirala, putovala i cekala da prodje zima, ne vratila se :) Sto se tice filma, u 3D je fora, stvarno je fantastican na velikom platnu, ali bolje ista nego nista, super je film! I muz i ja se ismejali sa decom! :)
|
|
RE: Crtani filmovi za decu 8.4.2011 16:21:06
|
|
|
|
Snelle
|
Ja još uvek ne mogu u bioskop zbog malog deteta, tako da ću se zadovoljiti i ovom običnom 2D varijantom
|
|
RE: Crtani filmovi za decu 8.4.2011 16:35:47
|
|
|
|
*Alexx*
|
Od novijih - Pepa prase Genijalan. I Sunđer bob, mada je on meni za odrasle, pre nego za malu decu.
|
|
RE: Crtani filmovi za decu 8.4.2011 16:39:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Pepa, Nodi, Fifi, Rori - od kratkih Od dužih -toy Story 1,2 i 3, i Asteriks i Obeliks svi delovi. To isprati od početka do kraja. Ostali mogu ponekad, u manjim delovima.
|
|
|
|
RE: Crtani filmovi za decu 8.4.2011 19:45:02
|
|
|
|
Olga75
|
evo ga upadate Pepa , Timi , Sundjer Bob , neki sa lavom i nilskom kobilom na MiniMaxu konacno je Nodi pao
|
|
RE: Crtani filmovi za decu 8.4.2011 19:45:40
|
|
|
|
Olga75
|
e , daaa Rory zove majstor Boza
|
|
RE: Crtani filmovi za decu 8.4.2011 19:48:19
|
|
|
|
nencydrew
|
moja Bubi gleda britanski Jim Jam, super je tu za uzrast do 5 god
|
|
|
|
RE: Crtani filmovi za decu 9.4.2011 1:07:04
|
|
|
|
liliana
|
Moja bebi obožava Hello Kitty i U nočnoj bašti. To nam je hit ovih dana.
|
|
RE: Crtani filmovi za decu 9.4.2011 1:07:22
|
|
|
|
choopa choops
|
L gleda redom: Dora istazuje (hrvatska verzija) Pepa prase Mickey Mouse Club House Toy story Tom&Jerry Hello Kitty Noddy Fifi ...
|
|
RE: Crtani filmovi za decu 9.4.2011 9:11:43
|
|
|
|
bokicans
|
Nađa je oLadila sa Nodijem napokon .o P.prase manje gleda.Sada gleda CipeliĆe i ŠalabajzeriĆe ,e da i neizbezni Sofronije.
< Poruku je uredio bokicans -- 9.4.2011 9:12:47 >
|
|
|
|
RE: Crtani filmovi za decu 9.4.2011 9:27:54
|
|
|
|
Diabla
|
U pocetku je bila Pepa i samo Pepa, i tako jedno 8-9 mjeseci. PA onda Fifi, Nodi, a sad gleda bilo sta samo da ima auta. Tako da gleda Roary the Racing Car i traktor Tom. Ili mu pustimo na oyutube auto trke, ne trepce.
|
|
RE: Crtani filmovi za decu 9.4.2011 13:34:20
|
|
|
|
lanajelena
|
Lana je jako volela da gleda super skitnice(i ja ga volim),navukli smo i svu rodbinu
|
|
|
|
RE: Crtani filmovi za decu 9.4.2011 13:49:58
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: Diabla U pocetku je bila Pepa i samo Pepa, i tako jedno 8-9 mjeseci. PA onda Fifi, Nodi, a sad gleda bilo sta samo da ima auta. Tako da gleda Roary the Racing Car i traktor Tom. Ili mu pustimo na oyutube auto trke, ne trepce. I mi smo krenuli kao David Pepa je dugo bio aktuelan a sad je Fifi. A voli i Mikijevu radionicu
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Mladeži kod dece: Kada je potreban pregled?Mladeži su uobičajene promene na koži, prisutne kod većine ljudi, uključujući decu. Iako su obično bezopasni, roditelji ...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?