Lu -> RE: crtići za dvogodišnjaka (1.2.2010 10:34:12)
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR Negde sam pisala, ali ne mogu da se setim gde. Elem, naši prijatelji imaju tri ćerke i ni jedna nije spavala kako treba dok su gledale crtaće sa Cartoon Network. Čim su roditelji ukinuli taj kanal, nema noćnih mora, nema isprekidanog sna, sve super. Iako ja volim crtaće sa CN-a, mislim da su ipak malo uvrnuti i nisu prilagođeni najmlađima. Ne želim da zvučim kao "matora", ali više nema crtaća kao Tom i Jerry, Sylverster, Ptica trkačica... Ipak su ti crtaći bili blagi (bez obzira što se svodi na to da jedan lik lovi da bi pojeo drugog lika). IZVORNA PORUKA: Trcosava ne zvučiš kao matora alex,al iznaš i za slučaj teletabisa.... pored silnih crtaća mislim da i druge stvari utiču na ''agresivnost'' deteta IZVORNA PORUKA: Alexx RR Ma naravno, Trćo. Ovo mi se nekako urezalo u pamćenje, jer se tačno sećam kako su mi pričali, i oni su smatrali da je tako. A ne znam za slučaj Teletabisa (ne znam na šta tačno misliš), meni su oni uvek delovali zaglupljujuće. IZVORNA PORUKA: buhla koliko ja znam Teletabisi su pravljeni za decu ometenu u razvoju! tako mi neko rekao, ja se izvinjavam ako to nije istina! IZVORNA PORUKA: Trcosava Jooj Alex nemoguće da ne znaš za taj slučaj???? Naravno i meni su teletabisi totalno debili i zatupljujući, ali bre pisalo se svuda da je neko dete skočilo ili htelo da skoči u bunar jer tako rade teletabisi.... užas.... A što se tiče TV u sobi deteta... mislim da su te ankete totalna glupost, negde od 10 godine sam imala TV u sobi, jela sam uvek sa porodicom, kad je lepo vreme nikad u kući nisam bila... Kada jednog lepog dana i moje dete poraste i dobije svoju sobicu - dobiće i TV IZVORNA PORUKA: Alexx RR Evo jedan članak sa RR: Dete i televizija A Tasha je pisala i o ovome: Prevrće očima IZVORNA PORUKA: Alexx RR IZVORNA PORUKA: Trcosava Jooj Alex nemoguće da ne znaš za taj slučaj???? Naravno i meni su teletabisi totalno debili i zatupljujući, ali bre pisalo se svuda da je neko dete skočilo ili htelo da skoči u bunar jer tako rade teletabisi.... užas.... A što se tiče TV u sobi deteta... mislim da su te ankete totalna glupost, negde od 10 godine sam imala TV u sobi, jela sam uvek sa porodicom, kad je lepo vreme nikad u kući nisam bila... Kada jednog lepog dana i moje dete poraste i dobije svoju sobicu - dobiće i TV [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley3.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley3.gif[/image] Nisam znala za to.
|
|
|
|