Anoniman -> RE: nagi pred djetetom (23.5.2012 19:40:50)
|
IZVORNA PORUKA: minavb Ja necu uciti Vanju da se stidi svoje ili tudje golotinje. Necemo bas da setamo goli pred njim po ceo dan, ali necemo ni pridavati neki znacaj, n iti govoriti da je lose, ako nas vec zatekne u sred presvlacenja ili kupanja. Ovako se mi ponašamo, još uvek. Mm se trudi da izbegne kako god zna i ume da ga N vidi bez odeće, ali desi se da N vidi mm dok piški, i potpuno ga iskulira. Mene od rođenja gleda kad se presvlačim (gleda=ne registruje me uopšte, nije mu to zanimljivo), ja se trudim da se ne presvlačim baš ispred njega, okrenem mu leđa, ali sve je video sto puta. Mene su moji totalno drukčije odgojili, mama me nije videla grudnjaku..otkako sam počela da ga nosim, a ni u gaćama...o tati da ne pričam. Prosto, takvi su, i ja sam već pisala-ja sam se jako dugo stidela svog tela, svojih grudi i svega, jer sam imala potpuno nezdrav odnos prema sebi. Ne kažem da kod svakog to bude tako, i iz tog razloga, ali znam da je kod mene konkretan razlog taj, što su mi roditelji uvek govorili da je golotinja sramota, i nikad ih nisam videla ni u donjem vešu, sakrivali su se kao da su gubavi, a meni se taj pristup ne dopada. Naravno, svako radi kako misli da treba, meni nije baš prijatno da budem gola ni pred mm, a kamo li pred nekim drugim, i trudim se da to prevaziđem.
|
|
|
|