|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Veš mašina
11.1.2013 16:16:27   
tijatija
Na pr. Bila je crna carapa sa belim vesem i nije se ves obojao,zato sam posumnjala. Isto tako letos , teget Martina majica se nasla medju belim vesem i nije se obojalo. Nocas kad je upalim bas cu da proverim. I ves mi je nekako bas bas siv user posted image

(odgovor članu vojvodjanka87)
Direktna veza do poruke: 226
11.1.2013 16:18:42   
Trcosava
user posted image gledam i nije mi ništa jasno što si me citirala na prazno, posle vidim da tvoja poruka upala u moj citat user posted image

pojma nemam koji je beko, znam da ima onaj digitalni prikaz napred i odloženo paljenje

pogledam kasnije kad budem turala veš, pa javim

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu vojvodjanka87)
Direktna veza do poruke: 227
11.1.2013 16:39:54   
Trcosava
Beko WMD66146

@tijatija - na 90 stepeni ti nije ništa pustilo boju???? (mislim to crno)

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 228
11.1.2013 17:02:26   
tijatija
Ne nije pustila ni malo.A ja nebi bila ja, da je nisam probala prokuvati tu istu carapu u serpi user posted image i naravno tamo je pustila boju. To znaci da masina negreje dobro i da sam ja u pravu. Joooooooj sto volim kad sam u pravu, pogotovo kad je u pitanju sveki user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 229
11.1.2013 18:25:44   
Mishica 77

IZVORNA PORUKA: tijatija
Joooooooj sto volim kad sam u pravu, pogotovo kad je u pitanju sveki user posted image

Pa makar nosila sive ćega. user posted image
Pa pozovi majstora. Može i tm da pogleda. Nije ni moj majstor ali kad zatreba samo gvirne da znamo šta nam je činiti.

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 230
5.2.2013 13:15:26   
cockic
e ja sam pre nekog vremena bila kypila pre 6 meseciuser posted image i nisam smela da je probam ony tecnos dr.beckmann za ciscenje ves masina i syper je user posted image morala sam masina mi je svakako imala neki miris i ako sam otkyvalvala sodombikarbonom na 95 nije vredelo.sad bas lepo mirise user posted image tako da je sad i ta tecnost proverena da je ok.

ja koristim njihov lovac i syper je pa sam predpostavljala da ni ovo ne moze biti loseuser posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 231
5.2.2013 13:16:41   
cockic
nocas sam na 60 oprala masiny sa tom tecnosti sad sam skoro videla da imajy i neki prasak za to ali njega nisam yzimala ovo sam imala kyci i samo stavila sinoc i oprala se masina i stvarno ok mirise bybanj.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 232
5.2.2013 13:23:10   
tijatija
Ja koristim njihov lovac za boje ali stavljam po 3 kom. nesto nevidim da je ves svetliji a krpice su sive user posted image
Koristim i venis ma sve zivo i dalje nisam zadovoljna belinom vesa ja mislim da je stvar u masini, tako da ce brzo da padne nova, gorenje nije kao sto je NEKAD bilo

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 233
5.2.2013 22:29:11   
Sanchy

IZVORNA PORUKA: cockic

nocas sam na 60 oprala masiny sa tom tecnosti sad sam skoro videla da imajy i neki prasak za to ali njega nisam yzimala ovo sam imala kyci i samo stavila sinoc i oprala se masina i stvarno ok mirise bybanj.

I ja sam kupila tu tecnost Dr.Beckmaan medjutim na kutiji pise kao upozorenje koristiti samo ako je bubanj od nerdjajuceg celika,,,pa zar nisu uvek bubnjevi od nerdj.celikauser posted image ..sad sam zbunjena

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 234
5.2.2013 22:36:58   
cockic
sanchy ja oprala nocas i ne vidim da se ista desilo jer mi nije jasno yzpozorenje za bybanj od nerdjajyceg celika pa ako rdja rdjao bi i od vode valjda ja probala evo sad ykljyci opet prazny na 40 za svaki slycaj da se to lepo spere pa ybacyjem ves nocas da se pere.
javljam ytiske yjytry kad izvadim ves iz masine user posted image

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 235
6.2.2013 8:59:31   
cockic
oprao se ves nocas i bas se lepo oprao i mirise i ves i masina.meni je masina znala da smrdi bas cydno i odvratno da sam morala da stavim ovy tecnost inace tecnost mirise kao na nesto sterilno ne mogy da opisem miris masine kad se to pranje zavrsilo sa tim dr.mama ja sam oprala na tih 60 sa tom tecnosti i sytradan opet na 40 za svaki slycaj.da izadje to zbog vesa.

ja cy praktikovati pise na 3 meseca ili 40 masina na 40 bas i necy jer ja 40 operem ja mislim za mesec dana a mozda i manje tako da na mesecnom nivoy necy je cistiti sa ovim nego na ta 3 meseca da.a prasak za ciscenje ne znam kakav je ovo je bas ok user posted image

a inace mi je masina novija evo sad ce y aprily dve godine gorenje je user posted image

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 236
25.3.2013 10:37:37   
Trcosava
Žene, jel imamo nekog servisera za mašine? user posted image

Naime, onaj beko gore koji sam pominjala je kupila baka od mm i žena bacila uputstvo (ona prala samo na 90 i 30) i sad imam problem -kad završi ona lepo ispiše end, a nekad pobrljavi i vrati tajmer na početak. Jutros pošaljem muža da donese veš gore, a on biser uključi opet mašinu. I kao mi uključili centrifugu na slepo, ali nije niša ocedilo, sve je natopljeno vodom. Ne mogu da nađem uputsvto na netu, jel ima možda neka?user posted image

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 237
25.3.2013 13:49:37   
Anck Su Nmaun
Jao bas ti neznam pomoci..

A moram da pitam mame...je li neka cistila ves masinu sircetom, pa pustila da malo radi??? Neznam tacno na koji nacin to da odradim, da sipam u posudicu il direkt u bubanj?

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 238
25.3.2013 13:52:49   
Trcosava
Sad neću ni ja tebi iz inata user posted image - šalim se, pojma nemam. Zašto ne kupiš onaj calgon - to je jasno kako se koristi.

P.S. kod mene da počne pod hitno da važi - tri put kroj, jednom seci -opet pitah baku i našli smo uputsvoj jeej bravo ja user posted image user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 239
25.3.2013 22:14:30   
jovicaa
nama je majstor rekao da je taj calgon sarena laza, cisto uzimanje para... objasnio je meni covek i zasto ali sam ja naravno zaboravilauser posted image
i mi imamo bekovu masinu i bude onako mlak ves ako je otkuvavanje a i tacno se oset_i razlika i u vazduhu oko masine kada otkuvava. bude onako toplo i arijelski.
koji prasak za ves koristite? ja samo ariel onaj planinski, obozavam ga, jeste da je malo skuplji u odnosu na druge marke ali ariel je ariel, nezamenljiv.

< Poruku je uredio jovicaa -- 25.3.2013 22:18:22 >

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 240
25.3.2013 22:29:26   
Sanchy
Za bebu Duel baby a za nas Ariel planinski

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 241
25.3.2013 22:32:34   
anci kv
meni je majstor rekao calgon je mamipara,uz svaki dozer praska staviti kascicu sodebikarbone za duzi vek grejaca.a i ove novije masine su izgleda pravljene da traju dok ima garancije. ja imam lg od 7kg i samsung od 3,5kg,obe digitalne i za sad da kucnem u drvo sljakaju.svaka 3-4meseca cistim filtere ali nisam znala da ima i sredstvo za pranje masine.
za sudo masinu znam da ima tecnost za samociscenje

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 242
25.3.2013 22:33:02   
Sanchy

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Jao bas ti neznam pomoci..

A moram da pitam mame...je li neka cistila ves masinu sircetom, pa pustila da malo radi??? Neznam tacno na koji nacin to da odradim, da sipam u posudicu il direkt u bubanj?

Ja cistim masinu svaki put pred pranje bebinog vesa ,malo sam hipohondricnauser posted image ,sipam dve kesice sode bikarbone u posudu za prasak a u posudu za omeksivac dva cepa alkoholnog sirceta plus dva cepa vode..i pustim praynu masinu na 40 stepeni...jednom mesecno ocistim je i sa onim sredstvom iz DM-a...inace crkla nam je pumpa pre nekih mesec dana posto joj je istekao vek trajanja od pet godina,tako su nam majstori rekli i onda su otvarali masinu i nigde kamenca nema pa eto recept za odrzavanje masine

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 243
25.3.2013 23:41:27   
Anck Su Nmaun
TNX Sanchy, znam da sam negde ovde procitala ali sam zaboravila tacno kako, bas cu je sutra malo pustiti da odradi i da se ocisti!

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 244
26.3.2013 1:05:41   
jovana jojo

IZVORNA PORUKA: Sanchy

Ja cistim masinu svaki put pred pranje bebinog vesa ,malo sam hipohondricnauser posted image ,sipam dve kesice sode bikarbone u posudu za prasak a u posudu za omeksivac dva cepa alkoholnog sirceta plus dva cepa vode..i pustim praynu masinu na 40 stepeni...jednom mesecno ocistim je i sa onim sredstvom iz DM-a...inace crkla nam je pumpa pre nekih mesec dana posto joj je istekao vek trajanja od pet godina,tako su nam majstori rekli i onda su otvarali masinu i nigde kamenca nema pa eto recept za odrzavanje masine

user posted image Bravo za recept,moram ga i ja primeniti

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 245
26.3.2013 8:47:20   
cockic
ja procitala na netu da se alkoholno sirce ubaci u bubanj i u one pregrade i otkuva na 95,meni je masina prezivelauser posted image za sad

a onda sam stavila i u pregradu za omeksivac ukljucila na program primanja omeksivaca izbacilo vodu,i sad se opet pere sama na 40 bez icega da izadje taj miris i to je to user posted image

(odgovor članu jovana jojo)
Direktna veza do poruke: 246
10.4.2013 10:06:12   
nata11
Ja cu morati ovo da probam sa sircetom. Ja imam drugi problem ukoliko sipam odmah omeksivac stvari uopste ne mirisu, pa onda cekam da masina zavrsi pa posebno ukljucim omeksivac i centrifugu. Prosli put kada je bio majstor rece da se neka cev zapusila i on je kao navodno ocistio, ali evo opet posle 4 meseca ne funkcionise.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 247
10.6.2013 13:49:28   
Anoniman
tijo user posted image
kakva je ta tekucina dr.beckmann? nikad nisam cula za to...a masina je pocela da ostavlja neke prljave tragove na odeci. to se desilo i pre godinu dana, mm ocistio filter i sve bilo ok do sad. sad je ponovo ocistio filter, ali opet ostavlja user posted image

(odgovor članu nata11)
  Direktna veza do poruke: 248
3.9.2013 16:47:30   
dijana1*
U stanu gde sada zivimo imamo neku Gorenje. Svaki put kada radi nisam sigurna da li mi avion polece iz stana ili je upitanju centrifugauser posted image
Planiram da kupim novu LG? Kakva su vasa iskustva? U poslednjih pet godina sam kupila 3 samsung masine i uopste nisam zadovoljna. Posle pranja stvari mi smrde i pola garderobe sam zbog toga bacila user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 249
3.9.2013 18:40:10   
Anoniman
dijana, mozda je samo potrebno ciscenje filtera i bubnja?

(odgovor članu dijana1*)
  Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here