Ana RR
|
Iz teme Trovanje hranom u trudnoći IZVORNA PORUKA: basso Nisam nasla slicnu temu,ako gresim prebacite. Mislim da sam imala trovanje hranom,naime u nedelju sam bila na slavu uvece i ujutru me probudi rezanje stomaka i proliv,sve dok nisam izbacila sve sto sam prethodne veceri pojela.Temperaturu nisam imala i poslepodne sam se već dobro osecala.28-ma nedelja sam,i plasim se zbog bebe ,a velike su vrucine i hrana je kvarljiva,mada niko sem mene nije imao problema ,mada uopsteno moj organizam je veoma osetljiv na infekcije pogotovo stomacne.Mislim da dam uzorak stolice,plasim se salmonele,mada ne znam simptome,da kažem i to da se sada dobro osecam.Šta mislite? IZVORNA PORUKA: nina83 Basso, mislim da je najbolje da se konsultujes sa svojim ginekologom. Meni se isto pre jedno 2-3 mes. bilo slosilo, ujutru me probudio jak bol u stomaku, pa sam otisla u WC. Dobila sam proliv i odjednom mi se sve smracilo pred ocima i oblio me hladan znoj. Istovremeno je pocela mucnina. Sva sreca mm je bio kod kuce, pa sam ga dozivala dok se nije probudio i onako slogiran dosao da vidi sta se desava. A ja van sebe, drzim se za lavabo da se ne srusim sa solje Zvao je hitnu, ali su oni odmah pitali gde vodim trudnocu, pa kao da zovemo njih. Zvao je bolnicu i doktorka mu je rekla da ako nisam povracala i nemam vise proliv ne moram da dolazim, a ako se stanje produzi ili ponovi da odmah dodjem. 2 dana sam bila na dijeti, tost, cajevi, banane, supice.. Proslo je i kao da nije nista ni bilo, ali sam sigurnija kad mi lekar kaze sta da radim.
< Poruku je uredio Ana RR -- 14.1.2010 15:46:22 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|