Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li ste birali uciteljicu? 18.9.2021 18:41:50
|
|
|
|
flamingos
|
Mi smo birali,ali nismo kod te učiteljice bili.Što je i nebitno.Ako dete uči,sluša stećiće znanje.Ko da je mene neko pitao kada sam išla u školu sviđa li mi se učiteljica.Poslali tu koja je dobila posao u mom selu i eto.
|
|
|
|
RE: Da li ste birali uciteljicu? 18.9.2021 21:00:21
|
|
|
|
Dragica Draga
|
I ja se secam kad sam dobila ucitelja a razred pored dobio divnu prelepu uciteljicu, mladu Kako sam isprva bila razocarana posle sam obozavala svog ucitelja
|
|
|
|
RE: Da li ste birali uciteljicu? 29.5.2022 20:20:51
|
|
|
|
Tajčica
|
Ne, ali dobismo izgleda najbolju.
< Poruku je uredio Tajčica -- 29.5.2022 20:21:00 >
|
|
|
|
RE: Da li ste birali uciteljicu? 8.10.2023 16:59:10
|
|
|
|
mama ivane
|
Nismo birali uciteljicu ni za jedno a ni za drugo dete ali dobili smo savrsene uciteljice .
|
|
|
|
RE: Da li ste birali uciteljicu? 10.10.2023 11:04:17
|
|
|
|
Kata90
|
Nismo ni mi birali uciteljicu,jeste da je starija i pred penziju ali bitno da zna preneti znanje.....Stroga je,i sto smatram da treba.Ali je vole bas,ja nesmem nista lose pricati za nju sinu....postuju je.Svaki dan je grle,pogotovo devojcice,decaci ne bas.
|
|
RE: Da li ste birali uciteljicu? 10.10.2023 11:49:58
|
|
|
|
Srecko47E
|
Nismo birali,jer se vodim parolom,dete ce da uci,ako bude yelelo,kod koje god da je uciteljice. Avaj,bitan faktor sam propustila-Uciteljica i odnos. Uciteljica nije ok pedagog,vice na decu,preti,ucenjuje. Deca nevoljno odlaye i placu pre ulaska u skolu. Moj decak je miram,slusa i radi sta i kako mu se kaye i ya sada,problema nema. Generalno,krivim roditelje koji ne yele da iynesu problem i yakayu hitan roditeljski sastanak-ako je vec tako,kako se prica i kaye.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?