Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sex - obrezani i neobrezani muškarci 26.1.2011 23:27:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja znam al' neću da vam kažem
|
|
|
|
RE: Sex - obrezani i neobrezani muškarci 26.1.2011 23:29:02
|
|
|
|
JMPM
|
E bas si neka reciiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Sex - obrezani i neobrezani muškarci 26.1.2011 23:29:44
|
|
|
|
indy_25
|
IZVORNA PORUKA: JMPM E bas si nam dobro objasnila Ja ne znam za razliku Pa nema nikakve razlike sto se tice osjecaja a izgleda isto nesto bas nema kad je up a kad je down ima Ustvari nisam ga nesto ni gledala na pocetku golog pa da vidim
|
|
|
|
RE: Sex - obrezani i neobrezani muškarci 26.1.2011 23:30:49
|
|
|
|
IVA 11
|
Ustvari nisam ga nesto ni gledala na pocetku golog pa da vidim Haha, Indy kraljice!
|
|
|
|
RE: Sex - obrezani i neobrezani muškarci 26.1.2011 23:31:02
|
|
|
|
JMPM
|
Ma i ja sam probala,nego nisam osetila razliku
|
|
|
|
RE: Sex - obrezani i neobrezani muškarci 26.1.2011 23:31:14
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: JMPM IZVORNA PORUKA: BubaMira E gde si ovo iskopala leba ti Rekoh iz naftalina JMPM pogami samo sexy teme! Ma sve je to isto nebitno da li je obrezan ili nije bitno je da vrsi posao!
|
|
|
|
RE: Sex - obrezani i neobrezani muškarci 26.1.2011 23:31:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Nesto me izbacuje RR sa ove teme Ja nisam za ovu temu, moje musko je neobrezano! Al hvala na opisu!
|
|
|
|
RE: Sex - obrezani i neobrezani muškarci 26.1.2011 23:31:54
|
|
|
|
Alexis79
|
E sad ja sam Gosp.Obrezanog videla samo u erekciji i potpuno mi je isti kao Gosp.Neobrezani. Doduse nisam ga "probala" vec sam ga samo onako vizuelno osmotrila.Znaci potpuno isto. Funkcionalno ne znam. A nisam ga "probala" jer se vlasnik doticnog organa posle prvog poljupca uhvatio za gace i svukao se da ga pokaze Mene to nesto nije napalilo koliko i njega i ostalo je na tome
|
|
RE: Sex - obrezani i neobrezani muškarci 26.1.2011 23:32:05
|
|
|
|
JMPM
|
IZVORNA PORUKA: Brana IZVORNA PORUKA: JMPM IZVORNA PORUKA: BubaMira E gde si ovo iskopala leba ti Rekoh iz naftalina JMPM pogami samo sexy teme! Ma sve je to isto nebitno da li je obrezan ili nije bitno je da vrsi posao! Da vidis kolike su mi oci-kao kod vuka kad trazi Crvenkapu
|
|
|
|
RE: Sex - obrezani i neobrezani muškarci 26.1.2011 23:33:01
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: pcelica Maja Nesto me izbacuje RR sa ove teme Maki ne da ti se!
|
|
|
|
RE: Sex - obrezani i neobrezani muškarci 26.1.2011 23:33:53
|
|
|
|
Brana
|
Alex dobra si majke mi!
|
|
|
|
RE: Sex - obrezani i neobrezani muškarci 26.1.2011 23:35:12
|
|
|
|
majathegreat
|
Ma ok, sudeći po vama nema razlike. Ja nemam iskustva sa tim golišavim.. Može sledeća tema!?
|
|
|
|
RE: Sex - obrezani i neobrezani muškarci 26.1.2011 23:36:47
|
|
|
|
Dada81
|
E,vidiš ti ovde tema,kad muž spava Indiy je najbolja u opisu..Znači,njima kad je down,nema one kožice,auuuuu
|
|
RE: Sex - obrezani i neobrezani muškarci 26.1.2011 23:36:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma šalim se bre , ja mogu da kažem da sam se nagledala mnooooogo penisa (ne brinite , kao medicinska sestra sam postavila trilion katetera muškarcima , pa stoga to i napisah) , i bar za mene , iz medicinskog ugla , kod muškaraca koji nisu obrezani tj kod kojih nije uklonjena fimoza jako se razlikuje higijenski momenat od muškaraca kod kojih je fimoza uklonjena . Naravno , mislim pri tome da su aljkaviji ovi prvi . Eto , to mogu i želim da kažem . I sa medicinske i sa nemedicinske strane glasam za one "bez viška"
|
|
|
|
RE: Sex - obrezani i neobrezani muškarci 26.1.2011 23:37:06
|
|
|
|
Alexis79
|
Ma da se on tu malo potrudio probala bih ja sto ne bih . Mrzim kad me neko pozuruje. Mada velicina je bila zadovoljavajuca i obecavajuca,(mado to znam da nije bitno) jos obrijan . Em sam prvi put videla obrezan organ ,em obrijan..............malko me uplasio
|
|
RE: Sex - obrezani i neobrezani muškarci 26.1.2011 23:37:24
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: majathegreat Ja nemam iskustva sa tim golišavim.. Može sledeća tema!? Slazem se... NEXT
|
|
|
|
RE: Sex - obrezani i neobrezani muškarci 26.1.2011 23:37:36
|
|
|
|
Brana
|
evo JMPM ce da nam nadje sledecu!
|
|
|
|
RE: Sex - obrezani i neobrezani muškarci 26.1.2011 23:38:44
|
|
|
|
JMPM
|
E necuuuuu
|
|
|
|
RE: Sex - obrezani i neobrezani muškarci 26.1.2011 23:38:55
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: Alexis79 Ma da se on tu malo potrudio probala bih ja sto ne bih . Mrzim kad me neko pozuruje. Mada velicina je bila zadovoljavajuca i obecavajuca,(mado to znam da nije bitno) jos obrijan . Em sam prvi put videla obrezan organ ,em obrijan..............malko me uplasio
|
|
|
|
RE: Sex - obrezani i neobrezani muškarci 26.1.2011 23:39:18
|
|
|
|
indy_25
|
ja sam se nekad igrala s tom kozicom i razvlacila je da vidim dokle moze
|
|
|
|
RE: Sex - obrezani i neobrezani muškarci 26.1.2011 23:39:20
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: JMPM E necuuuuu sto?
|
|
|
|
RE: Sex - obrezani i neobrezani muškarci 26.1.2011 23:40:00
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: indy_25 ja sam se nekad igrala s tom kozicom i razvlacila je da vidim dokle moze Imaš li ti duuuušu ???
|
|
|
|
RE: Sex - obrezani i neobrezani muškarci 26.1.2011 23:40:05
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: indy_25 ja sam se nekad igrala s tom kozicom i razvlacila je da vidim dokle moze joj i ja sam dok mi muz nije rekao znas to je zivo meso a ne guma!
|
|
|
|
RE: Sex - obrezani i neobrezani muškarci 26.1.2011 23:41:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Hm probacu pa da cujem komentar mV
< Poruku je uredio pcelica Maja -- 26.1.2011 23:42:10 >
|
|
|
|
RE: Sex - obrezani i neobrezani muškarci 26.1.2011 23:42:30
|
|
|
|
Anoniman
|
ja imam iskustva nije obrazan zbog vere vec zato sto mu je smetalo :)
|
|
|
Anketa
kika 80ime za djevojcicuAtina (
24%)
Lorena (
22%)
Teodora (
54%)
Ukupan broj glasova: 136Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!