Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sex za vreme menstruacije 20.2.2009 13:24:31
|
|
|
|
eugenija
|
Imala sam odnose u tom periodu, ne baš često i ne svaki put, ali ono, ne smeta... Ma, bilo je krvavo .. hehe..
|
|
RE: Sex za vreme menstruacije 20.2.2009 13:24:55
|
|
|
|
Jacaca
|
Imam takve bolove u stomaku i glavobolje da o tome ne raznisljam Da nije tako, ko zna, mozda, ako bih imala takvu zelju, muzu nista moje ne smeta, on bi.
|
|
|
|
RE: Sex za vreme menstruacije 20.2.2009 13:26:07
|
|
|
|
Anoniman
|
"zvali su je krvava Meri ..." vrlo rijetko, jako su mi bolne i obilne tako da izbjegavam
|
|
|
|
RE: Sex za vreme menstruacije 20.2.2009 13:30:54
|
|
|
|
Jacaca
|
Eugenija, sto te vise citam, vise mi se svidjas.
|
|
|
|
RE: Sex za vreme menstruacije 20.2.2009 13:32:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma eugenija je Htela sam da joj predložim da je vodim kući da sedne u dnevnu sobu i priča, a ja da joj se smejem!
|
|
|
|
RE: Sex za vreme menstruacije 20.2.2009 13:36:51
|
|
|
|
eugenija
|
Hvala vam dušice drage.... Sve vam je to uzročno-posledična veza.. Da vi niste takve kakve jeste, ne bih ni ja bila ovakva... Da ne bi bilo pec-pec, otvorite temu EUGENIJA, hahahahahahahahahaha
|
|
RE: Sex za vreme menstruacije 20.2.2009 13:47:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Ovde ja peckam... A sada nazad na " sex"...
|
|
|
|
RE: Sex za vreme menstruacije 20.2.2009 14:42:36
|
|
|
|
lucia
|
samo uz peskirce,inace kao da je bio pokolj ...mada u poslednje vreme redje posto se izludujemo dok pravimo pa mozemo da izdrzimo dok ne prodje cica vestica
|
|
|
|
RE: Sex za vreme menstruacije 20.2.2009 14:46:14
|
|
|
|
andrijana
|
Nikako a i muz je gadljiv a i nije zdravo jer se organizam cisti pa ko zna sta sve izlazi kroz . A i ne bih ni ja probala. Fuj!
|
|
RE: Sex za vreme menstruacije 20.2.2009 14:51:30
|
|
|
|
NadaR
|
To mi je skroz fuuj! Inace toliko imam bolne cikluse da mi sex nije ni na kraj pameti...
|
|
RE: Sex za vreme menstruacije 20.2.2009 14:58:56
|
|
|
|
andrijana
|
A tek ja...
|
|
RE: Sex za vreme menstruacije 20.2.2009 14:59:04
|
|
|
|
kumara
|
I meni je to skroz bljak! Kad sam bila mladja bilo mi je interesnatno, ali sada... nema sanse!!!
|
|
|
|
RE: Sex za vreme menstruacije 20.2.2009 23:17:49
|
|
|
|
maša
|
|
|
|
|
RE: Sex za vreme menstruacije 21.2.2009 13:26:30
|
|
|
|
Jacaca
|
Meni nije fuj! to je smo endometrijum materice, nista prljavo osim malo krvi, pa sve se to lepo opere, nego sto ne mogu zbog migrene i bolova u stomaku.
|
|
|
|
RE: Sex za vreme menstruacije 21.2.2009 13:28:39
|
|
|
|
Ana RR
|
Nisam za to jer imam uzasne bolove i obilna krvarenja prva tri dana, ali vec 5ti dan,kad bude po kap,dve, i pod tusem je sasvim ok!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Sex za vreme menstruacije 21.2.2009 18:52:10
|
|
|
|
jelana9
|
Dali znate,da ukoliko zelite da ostanete u drugom stanju-kada se pojavi prva kap menstrualnog ciklusa,potrebno je imati odnose... To mi je preporucila komsika.
|
|
|
|
RE: Sex za vreme menstruacije 21.2.2009 19:00:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Probala par puta, ali ne primenjujem Jelana9, i ja znam za par slucajeva gde je zena zatrudnela taj prvi dan M (ne namerno niti po savetu), vec je bilo tako samo par kapi pa su hteli da iskoriste priliku dok je tako samo par kapi jer nece biti sexa narednih par dana E pa bas su ih iskoristili Dobili su cak i rezultat tog svog truda
|
|
|
|
RE: Sex za vreme menstruacije 21.2.2009 19:04:07
|
|
|
|
Verus
|
Katjice bas mi je sada to palo na pamet, meni evo 7 dana do M ili manje, a ja imam toliko one sluzi koje nikada nemam pri ovulaciji, boze jel moguce da ja ovuliram tako bezveze kada po logici ne bih trebala??? mm je na putu tako da nista od mucenja slaga sada moram probati one testove za ovulaciju sledeci mesec da tacno znam kada mi je ovulacija u ciklusu...
|
|
|
|
RE: Sex za vreme menstruacije 21.2.2009 19:06:24
|
|
|
|
Verus
|
Da odgovorim na temu....dok smo bili "klinci" i napaljeni ko idioti jesmo bez obzira na to kada i sta sad vise ne-citala sam da je tokom M grlic otvoren jer izlazi krvi i tkivo i da se tako lakse moze "ubaciti" bakterije i infekcija ako je ima u vagini ili penisu (eto samo mislis na E.coli) i da onda ne daj boze ode na jajovode i eto ti zla...od tada vise to ne radimo za vreme M.
|
|
|
|
RE: Sex za vreme menstruacije 22.2.2009 17:06:11
|
|
|
|
sneza24
|
Moja drugarica kada ima obavezno ima i odnose jer joj ublazuje bolove,ali to radi samo prvog dana.Mi smo par puta ali kad je zadnji dan jer mi tad skoro i ne curi.
|
|
|
|
RE: Sex za vreme menstruacije 19.4.2009 23:25:02
|
|
|
|
Sneža
|
Pošto mi traje duuugo(7 dana)zadnja dva dana menzisa uglavnom upražnjavamo seks,osećaj mi je manje više isti,možda je malo klizavije
|
|
RE: Sex za vreme menstruacije 20.4.2009 18:15:18
|
|
|
|
afrodita
|
askrlbfz i onda skomeriom o pasa ki bimo kako i pekrvivo i ni curilo ne ko li mi upilpo no da pa ja ka volino no jnega ke brigo ETO svasta
|
|
|
|
RE: Sex za vreme menstruacije 20.4.2009 20:09:05
|
|
|
|
dunja RR
|
posto ja imam endometriozu, da nepisem ovde sta je , to imate u posebnoj temi....meni su posle operacije rekli da to ne sme da se radi, mislim na za vreme menstruacije, jer i to dovodi do zadrzavanja krvi i stvaranja cisti na jajnicima i materici...
|
|
|
|
RE: Sex za vreme menstruacije 28.10.2009 8:57:28
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: afrodita askrlbfz i onda skomeriom o pasa ki bimo kako i pekrvivo i ni curilo ne ko li mi upilpo no da pa ja ka volino no jnega ke brigo ETO svasta Joj Bože, šta je ovo draga Afro
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?