Daca88
|
IZVORNA PORUKA: jance IZVORNA PORUKA: Daca88 Kao posledica upotrebe antibiotika(pila sam panklav 625 mg),dobila sam vaginalne gljivice(kandidu). Antibiotike još uvek pijem,ali moram početi lečiti i ovo jer je jako neprijatno svrbi me,pecka i sluzokoža mi je iziritirana. Mažem kansen kremom,i sa aplikatorom za unutrašnje tretiranje aplikujem i unutra a ne samo spolja.Uveče pred spavanje stavljam kansen vaginalete 200 mg(to ja sama sebe lečim jer sam već jednom posle operacije,i posle takođe upotrebe antibiotika zadobila kandidu,pa su mi onda ginekolozi to ispisali,i ja to sad opet primenjujem).Nego ono što me zanima je da li smem koristiti macmiror vaginalete(500 mg),koliko znam to je vaginaleta širokog spektra,jedan sastojak je nistatin,a drugi se već ne sećam koji je.To su mi preventivno ispisali u trudnoći(nisam koristila jer nije bilo potrebe)...i rekli su mi da se koriste za razne bakterije,i ponekad kod urea i miko plaz. i hlamidije...a ne sećam se da li može i za gljivice... nemoj da korists macmiror na svoju ruku, dosta su jake, meni su ih dali, otprilike su mi napravile haos tamo dole. to ti je moje iskustvo sa njima. a i jedna koleginica je imala losih iskustava sa tim istim vaginaletama, njoj je cak i bila muk od njih i jos svasta nesto... Bila kod privatnika,radila bris,za dva sata bio gotov,jeste kandida+ešerihija u vaginalnom brisu.Terapija makmiror ujutru,kansen krema u podne,i kansen vaginaleta uveče...za nedelju dana ponavljam bris.I moram jačati imunitet...kako...