Bljak -> RE: Kandida (16.4.2010 22:44:05)
|
Konacno zavrsih registraciju. Sva imena koja su mi pala na pamet su vec bila zauzeta, zato se unaprijed izvinjavam na ovom nicku :) Trebao mi je mali savjet oko prenosenja kandide, a citajuci ove strane shvatila sam da nema boljih od vas :) Radila sam test i imam VI stepen cistoce, tj. candidu :( Koristim POLYGINAX i FUNZOL za sada jer jos nisu gotovi ostali nalazi, tipa nekih briseva i angiograma... Zahvaljujuci vama drage moje, znam sta da izbjegavam, kako da se nadalje ophodim, ali me interesuje nesto u vezi mm... On je dobio ROJAZOL krem da mazei dobar je, hoce, ali posto je velika picajzla, koja zna da postavi 1000 pitanja koja ni meni ne bi pala na pamet, dosli smo do sljedece nedoumice... Da li je oralnim sexom mogao da zakaci kandidu od mene, tj da li je moguce da je on sad ima u grlu i sad mene zanima da li je onda i ja imam putem poljupca? Je li imao neko slicnog iskustva? Trudila sam se da svih 14 strana iscitam detaljno ali nisam mogla naci odgovor na ovo, ako sam preskocila izvinite :(( Hvala unaprijed na odgovoru!
|
|
|
|