pahulja76 -> RE: Moja mama divno priča (12.6.2009 12:44:39)
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR Ovo je mama pevala nama, pa sestra njenoj bebi i sad ja pevam mom sinu. Ali malo modifikujem reči jer je ova pesmica ipak za devojčice [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] On je voli i uvek je pažljivo sluša, a melodija je predivna. Evo da čujete KLIK Moja mama divno priča Moja mama divno prica svake noci, O nekakvim princevima sto ce doci, i princeza ima neka u toj prici, mama kaze da na mene ona lici.... A izmisli cini mi se vrlo cesto, Imena i prezimena i sve resto, Zatim pocne da mi peva neke pesme, Sasvim tiho jer se nocu jace ne sme. I sve tako dok ne zaspi, Dok ne zaspi ona sama, A ja tiho, sasvim tiho, kazem tati: "Spava mama" ovo peva dečiji hor Kolibri jedna od NA J L E P S I H pesmica... bas sam sinoc skinula sa neta par pesmica kao sto su najlepsa mama na svetu, pozdravite moga tatu, bracu ne donose rode, juca i kuca... dok sam ih preslusavala posle su mi suze na oci... cak je i moj mm rekao kako ga te pesmice vracaju u detinjstvo i kako ce on nasoj deci (ako ih i kad ih budemo imali) stalno pustati decje pesmice da im se utisnu u pamcenje i da ih pamte zauvek.
|
|
|
|