Simče -> RE: Ekspertni UZ (14.5.2014 9:04:56)
|
Drage moje, molim vas za vaše mišljenje ili savet, ukoliko je neka imala sličan problem. Juče sam bila na expertnom, po njihovoj računici sam u 23 nedelji, ali meni je od samog starta po ultrazvuku trudnoća bila manja za tačno nedelju dana. Ciklusi mi inače nikad nisu bili redovni, u periodu kada sam zatrudnela bili su na 35 i više dana... Medjutim, juče na ultrazvuku zapadne mi neka doktorka u Frontu koju je tog dana izgleda sve mrzelo i čini mi se da je baš, što bi se u narodu reklo, (da izvinete na izrazu) radila "preko one stvari"... Elem, rekla mi je kako mi je beba sad skoro dve nedelje manja i kako u obe komore ima taj neki hiperehogeni fokus i da za dve nedelje dodjem na kontrolu... Poprilično me je zabrinula jer mi do sad niko nije rekao da je neki problem to što je beba po UZ manja, već da je to zbog tih mojih produženih ciklusa... A sad i ti fokusi u obe komore... [sm=zmeden.gif] [sm=smiley6.gif] Nisam baš sva svoja od juče, molim vas za vaš komentar i da li se nekoj od Vas slično dogodilo...
|
|
|
|