Daca88
|
Isidora,vidim da si iz NS,otidji kod dr.Stojica. Sinisa Stojic ginekolog-akuser,ekspert za dijagnostiku anomalija,i ekspert za ekspertne ultrazvuke trudnica. Divan covek,strucan,sve dvaput pregleda,sve pogleda,sve objasni,na svako tvoje pitanje ima odgovor,ja sam odusevljena i prezadovoljna sa njim. Ekspertni UZ kod nas kosta 6000 din(bez obzira da li je obican ili 4d,jer na ekspertnom ne placas tip ultrazvuka ili izgled fotografije,nego placas strucno lice tj ginekologa eksperta). Ako u ustanovi postoji 4d aparat onda ce ti gledati na njemu,ako nemaju 4d aparat radice ti na obicnom-dobar i iskusan ginekolog vidi sve i na obicnom ultrazvuku ne treba mu 4d. Ako si zainteresovana da ides kod njega okreni sve privatnike koje znas,i pitaj da li kod njih radi dr.Sinisa Stojic,i kazes konkretno da zelis da zakazes ekspertni uz...vidis koje su cene i to je to. Ja sam iz Subotice,a Stojic je iz NS mada on radi bukvalno svuda po Srbiji jer putuje na pozive privatnika.Znaci kad se sakupi odredjeni broj zainteresovanih trudnica za njega onda ga pozivaju i on dolazi. Tako je dolazio i kod nas,a kod nas inace dolazi svake druge subote jer je jako velik broj trudnica zainteresovan iskljucivo za njega. Meni je prvi ekspertni radio bolnicki ginekolog koji mi inace vodi trudnocu u 12 nedelji. Drugi ekspertni mi je radio Stojic u 22 nedelji i platila sam ga 6000 din. Treci ekspertni mi je radio isto Stojic i platila sam 5500 din. Ti ne moras ici na tri ekspertna,ja sam morala zbog nekih ranijih stvari i desavanja,ali ne mora svako.