Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li doktori u domovima zdravlja kvalite... 17.12.2010 16:17:17
|
|
|
|
minavb
|
Ja se nadam da ce se decko izvuci. Ja bih uradila isto sto i tvoj muz, pogotovo sto je komsija u pitanju. Javljaj kako je mladic, u stvari javljaj kako se oporavlja!
|
|
RE: Da li doktori u domovima zdravlja kvalite... 17.12.2010 16:20:37
|
|
|
|
dunja RR
|
Hoću draga, javiću........
|
|
|
|
RE: Da li doktori u domovima zdravlja kvalite... 17.12.2010 17:34:13
|
|
|
|
jance
|
ovo inace ne volim da spominjem, davno je bilo, kad je moja mama dobila srcani udar, iliti u toku samog udara, kad su svi histerisali po kuci ja zovem hitnu kod nas na selu i kazem sve kulturno: Dobro vece, molim Vas da mi pomognete, moja mama je srcani bolesnik i jako je bolesna, izgleda da ne moze da dise... a dr. sa druge strane slusalice: Sta ne moze, da pise? Ja: Ne, da dise. Dr. :Sta, kako ne moze da pise? Ja:Pa da dise, rekla sam da ne moze da dise! I tako sam se sa njim natezala ni sama ne znam koliko dugo dok je moja majka dozivljavala srcani udar i te noci i umrla. Oni su dosli pola sata posle poziva i to samo sa onom crvenom zastavom i kofercetom sa lekovima! i kao pokusali reanimaciju No taj dr. je posle i dobio otkaz jer ga je neko tuzio mislim. A u NS, kad smo zvali da mi svekar ima mozdani udar su stigli za najvise 10min mislim, mozda 15, a mi zivimo u bas zabacenom delu koje ni ulice nema.
|
|
RE: Da li doktori u domovima zdravlja kvalite... 17.12.2010 17:39:14
|
|
|
|
Olga75
|
jance , zao mi je . Slicno je prosla moja mama kad je moja baka umirala . Zove hitnu , oni kazu ne idemo na selo dajte joj diklofenak ako je boli stomak . Ja sam posle zvala iz NS i zapretila i oni nakon skoro pet sati izadju i moja baka umre do bolnice .
|
|
RE: Da li doktori u domovima zdravlja kvalite... 17.12.2010 22:39:02
|
|
|
|
dunja RR
|
malo sam odspavala, pokušala da izbacim iz glave sliku od noćas, možda mislite da se previše opterećujem ali takva sam; jezivo mi je to bilo, i osećala sam se nemoćno, loše..... zvala sam urgentni, neka žena, ne znam šta je (dr ili sestra), mi je rekla da je bolje BTW ima 18 godina
|
|
|
|
RE: Da li doktori u domovima zdravlja kvalite... 17.12.2010 22:40:25
|
|
|
|
minavb
|
Misli kako ce se oporaviti pa ces da mu nosis krempite kad dodje kuci, nemoj da mislis na ono od nocas!
|
|
RE: Da li doktori u domovima zdravlja kvalite... 17.12.2010 22:40:49
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: minavb Misli kako ce se oporaviti pa ces da mu nosis krempite kad dodje kuci, nemoj da mislis na ono od nocas!
|
|
|
|
RE: Da li doktori u domovima zdravlja kvalite... 17.12.2010 22:56:11
|
|
|
|
dunja RR
|
sinoć nisam plakala, htela sam da budem prisebna i pomognem koliko mogu; znala sam mu majku i čula sam je kada je umirala u strašnim bolovima u novembru prošle godine (rak grlića materice) sada mi suze cure same; znam - samo mi je komšija; ali ta slika, kako njegovo teli leži na ulici, beživotno kao da u njemu nema trunke krvi, a otac plače nad njim, i ima samo njega.....teška mi je ta nemoć moja, svačija; bili su sami, samcati, niko nije imao hrabrosti (razumem) da siđe.... pitala sam mm da li bi sišao i da imamo dete, da ima odgovornost prema nekom svom biću, osim mene, a da zna da neko dole ima pištolj (kao što je i imao) rekao je da bi, i verujem mu.....ti klinci što su pucali su bili dole pored mm ali su se brzo razbežali....posle su se predali
< Poruku je uredio dunja RR -- 17.12.2010 22:58:36 >
|
|
|
|
RE: Da li doktori u domovima zdravlja kvalite... 17.12.2010 22:57:57
|
|
|
|
dunja RR
|
i tako sam srećna što je živ, moliću se da će i da ostane živ.........
< Poruku je uredio dunja RR -- 17.12.2010 22:59:21 >
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 17.12.2010 22:59:23
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Da li doktori u domovima zdravlja kvalite... 17.12.2010 22:59:28
|
|
|
|
Pretty78
|
dunja ja bih se oduzela ...svaka cast tebi i tm
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Da li doktori u domovima zdravlja kvalite... 17.12.2010 23:00:15
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR ali ta slika, kako njegovo teli leži na ulici, beživotno kao da u njemu nema trunke krvi, a otac plače nad njim, i ima samo njega..... Srce da ti se slomi.
|
|
RE: Da li doktori u domovima zdravlja kvalite... 17.12.2010 23:06:20
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: gagi Dunja tesko je to sto si dozivjela.Uzimam sebe za primjer ,osjecajna sam kao go*** ,svacija bol me rastuzi a kamoli to sto si dozivjela sinoc.Sada se malo smiri i nemoj vise da mislis na to,bice ti lakse hvala vam devojke, sve je lakše uz vas.... izvinite na ovoliko oft
< Poruku je uredio dunja RR -- 17.12.2010 23:19:20 >
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?