JAmy -> RE: Brijanje/depilacija u trudnoći (20.5.2012 1:07:16)
|
Odri,razmisljala sam ja i o toj opciji,nego bi mi za brijanje svakodnevno trebala neka od njih jer mi brzo rastu dlacice,a ne mogu toliko da smaram.Depilacija bi bila druga prica,nego bih u tom slucaju trebala da sacekam da malo porastu a za to vrijeme bi dlake bile u onom najgorem stadijumu,a to bas ne podnosim.Kada bih ja znala da ce mi bolovi dozvoliti da neposredno prije odlaska u bolnicu zavrsim brijanje,ne bih se svakodnevno mucila nego bi pustila sumicu pa kad zatreba neko bi mi pomogao,nego sam ja sebe ubijedila da kad dodje do bola necu stici nista osim da se istusiram. Eeeeeh,nase zenske muke......bas smo budale!Umjesto da mislimo kako camo se poroditi i hoce li biti sve ok,mi nepotrebno brinemo kako cemo da izgledamo dok se u znoju budemo mucile i napinjale[sm=smiley29.gif] Gledala sam dosta porodjaja,i nije bas sjajan prizor ako izuzmemo srecu koja potom slijedi.Pomalo je ako mogu tako da kazem ''prljavo'' i zena nikako ne moze lijepo izgledati sva rascupana,krvava,znojava i modrikasta,tada depilirane noge budu potpuno zanemarene u odnosu na njenu sveukupnu pojavu[sm=smiley13.gif][sm=jezicek.gif].....
|
|
|
|