Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Brijanje/depilacija u trudnoći 16.3.2016 12:43:25
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Anck, kako uspes epilatorom da sredis pprepone? Ja dok noge sredim epilatorom umerm i pola ispreskacem, i bas dugo traje. Ovako lepo odem na depilaciju, stisnem zube 5 minuta i cao
|
|
RE: Brijanje/depilacija u trudnoći 16.3.2016 12:47:39
|
|
|
|
mama krava
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Zivota vam, kako depilatorom sredite celu gospođicu? Ja sam probala par puta, ali sve kožu čupam i pravim podlive. Gornji deo nije problem, to mogu, ali prepone i ostale delove nema teoretske šanse E ovo i mene zanima. Mogu možda da popracim eventualno ono malo kad krene da mi raste dok sam na moru, ali to su par dlačica. I meni posle depilatora mnoooogo urastaju dlačice!
|
|
|
|
RE: Brijanje/depilacija u trudnoći 16.3.2016 12:49:52
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Meni i posle depilacije urastaju dlake. Nego nasla sam neki super losion, maze se par dana posle depilacije i spas mi je.
|
|
RE: Brijanje/depilacija u trudnoći 16.3.2016 12:59:00
|
|
|
|
nikiteki
|
Ja brijem noge ne depiliram
|
|
|
|
RE: Brijanje/depilacija u trudnoći 16.3.2016 12:59:16
|
|
|
|
emicaa
|
Trćo nisam baš toliko dlakava ali su jake po ljepojki a po nofama trčiš trčiš pa dlaka.Prorijedile su se od epilatora samo što ga više ne koristim
|
|
RE: Brijanje/depilacija u trudnoći 16.3.2016 17:05:57
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, ako nemas puno dlaka, onda i nece toliko boleti. Zakazi i probaj. Ako ti bude strasno, ti odustani. I meni od epilatora urastaju dlake. Od depilacije mi ponekad urasta na donjem delu nogu. Sanjalice, sa cim mazes?
|
|
|
|
RE: Brijanje/depilacija u trudnoći 16.3.2016 17:11:54
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
ovim ne znam jesam li uspela lepo da ubacim pošto sam preko telefona.
|
|
RE: Brijanje/depilacija u trudnoći 16.3.2016 21:54:39
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pomaze? Koja mu je cena i gde ga uzimas?
|
|
|
|
RE: Brijanje/depilacija u trudnoći 16.3.2016 22:02:04
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Odlican je. Samo neka budem lenja pa me mrzi da mazem. Kupila sam ga u trznom centru City Passage na obilicevom vencu. Cini mi se da je 4. sprat, a radnja se zove Depil Shop.
|
|
RE: Brijanje/depilacija u trudnoći 17.3.2016 10:32:59
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hvala, Sanjalice :)
|
|
|
|
RE: Brijanje/depilacija u trudnoći 17.3.2016 15:01:23
|
|
|
|
choopa choops
|
Ja sam čitala po forumima da je ovaj losion ekstra, ali kod nas nema da se kupi a moje noge skroz u tačkicama od uraslih dlaka i ožiljaka Prvom prilikom kad budem išla za BG ima da ga kupim
|
|
RE: Brijanje/depilacija u trudnoći 17.3.2016 16:25:52
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Choopo, i ja sam citala po forumima pa resila da probam jer ga bas hvale. I stvarno je super. Obavezno ga kupi kad dolazis
< Poruku je uredio Sanjalicaaa -- 17.3.2016 16:26:11 >
|
|
RE: Brijanje/depilacija u trudnoći 17.3.2016 17:32:29
|
|
|
|
Trcosava
|
Ja ne dobih odgovor na pitanje - kako vi izdepilirate celu gospo'icu depilatorom i kad niste trudne, kamo li kad ste trudne
|
|
RE: Brijanje/depilacija u trudnoći 17.3.2016 21:42:14
|
|
|
|
emicaa
|
Trćo epilator u ruke i isprobavaj dok ne uspiješ Jesam li ja jedina ovde koja još nikad nije bila na depilaciji
|
|
RE: Brijanje/depilacija u trudnoći 18.3.2016 7:29:32
|
|
|
|
nikiteki
|
Nisi emice i ja nikad nisam bila na depilaciji
|
|
|
|
RE: Brijanje/depilacija u trudnoći 18.3.2016 7:43:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa Anck, kako uspes epilatorom da sredis pprepone? Ja dok noge sredim epilatorom umerm i pola ispreskacem, i bas dugo traje. Ovako lepo odem na depilaciju, stisnem zube 5 minuta i cao A ne gospodjicu samo brijacem, a sve ostalo epilatorom. Ali meni ne traje dugo, caka je u samo u tome da se Redovno epiliras, znaci nemoj da cekas da izrastu dugacke i guste vec cim vidim da ih ima odradis posao, bice ti mnooogo brze i bezbolnije. Dlake rastu u serijama i onda kad pustis sve vise boli, takodje i kad su duze vise boli. Ja noge i ruke zavrsim za 20 tak min.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 18.3.2016 7:44:22 >
|
|
|
|
RE: Brijanje/depilacija u trudnoći 18.3.2016 9:45:42
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa Anck, kako uspes epilatorom da sredis pprepone? Ja dok noge sredim epilatorom umerm i pola ispreskacem, i bas dugo traje. Ovako lepo odem na depilaciju, stisnem zube 5 minuta i cao A ne gospodjicu samo brijacem, a sve ostalo epilatorom. Ali meni ne traje dugo, caka je u samo u tome da se Redovno epiliras, znaci nemoj da cekas da izrastu dugacke i guste vec cim vidim da ih ima odradis posao, bice ti mnooogo brze i bezbolnije. Dlake rastu u serijama i onda kad pustis sve vise boli, takodje i kad su duze vise boli. Ja noge i ruke zavrsim za 20 tak min. Probacu tako. Ja uvek pustim da izrastu, pa tek onda epilatorom.
|
|
RE: Brijanje/depilacija u trudnoći 22.4.2016 10:31:44
|
|
|
|
emicaa
|
Depilirala sam ljepoticu kad smo bili u Doboju,mislila sam da ću ispustit dušu ali evo me Nego koliko treba da prodje izmedju dvije depilacije i koliko ste zadnji put pred porod išle
|
|
RE: Brijanje/depilacija u trudnoći 22.4.2016 10:37:26
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hihihihi, vidis da si ziva :) Ja idem na 3 do 4 nedelje. Za porodjaj cu videti, sto blize terminu da me tamo ne bi brijali.
|
|
|
|
RE: Brijanje/depilacija u trudnoći 22.4.2016 10:48:30
|
|
|
|
BubaBubica
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Trćo epilator u ruke i isprobavaj dok ne uspiješ Jesam li ja jedina ovde koja još nikad nije bila na depilaciji A ja se pitam da li sam jedina koja se uopšte ne depilira niti brije u toj zoni?
|
|
|
|
RE: Brijanje/depilacija u trudnoći 22.4.2016 10:51:42
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bubi, ti volis čupavo?
|
|
|
|
RE: Brijanje/depilacija u trudnoći 22.4.2016 11:57:41
|
|
|
|
emicaa
|
Bubice ja ne trudna brijem svaka tri do četri dana,nikako ne podnosim dlake dole. Nešto kontam da će mi na zadnjoj depilaciji i krenuti porod
|
|
RE: Brijanje/depilacija u trudnoći 22.4.2016 12:01:47
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: emicaa a) Nego koliko treba da prodje izmedju dvije depilacije i b) koliko ste zadnji put pred porod išle a) zavisi koliko brzo ti rastu dlake, s obzirom da si se sad prvi put depilirala između obično prođe duže (oko mesec dana), a kasnije definitivno zavisi koliko brzoti rastu i koje su jačine. Evo ja sam išla posle prošle menstruacije i sad jedva da imam nešto, bude po neka, ako je baš velika čupnem pincetom b) zajebah se i nisam otišla 3-4 dana pred porođaj - rekla dr da nemam ništa jao kako sam se onda kajala (imala sam tu privilegiju da znam dan kad ću se poroditi) Tako da moj konačan odgovor i savet - što manje da prođe od depilacije do porođaja.
|
|
RE: Brijanje/depilacija u trudnoći 22.4.2016 15:03:51
|
|
|
|
choopa choops
|
Koje ste vi srećnice! Ja se poslije brijanja noga/prepona moram opet za 2 dana, a poslije depilacije za 5 do 7 dana maksimalno Isto važi i za nausnice 5 dana maksimum poslije depilacije i to bi oglo i ranije, ali mi je koža više ogrubjela pa se trudim da to radim rijeđe.
|
|
RE: Brijanje/depilacija u trudnoći 22.4.2016 15:41:39
|
|
|
|
emicaa
|
Meni je danas sedam dana od depilacije i tek malo se osjete da počinju rasti.Prošli put su bile prekratke pa je malo i ostalo i rekla mi je da sad malo pustim da budu duže. Ah da,nadam se da će ovaj put malo manje bolit
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Priče malih junaka: tvrdoglav kao mama, ti...U 32. nedelji, moja vena je pukla, a posteljica se pokidala. Nikada neću zaboraviti kako stojim u sali u lokvi krvi i ra...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....