prase -> RE: Brijanje/depilacija u trudnoći (26.2.2009 19:39:34)
|
Ih, pa ja nisam ni razmišljala o tome da li hemija utiče na bebu, kad je mamina koža upije... Hoću reći, probala sam da koristim kremu za depilaciju blizu porođaja bez da sam razmišljala o tome. Odustala sam, ali ne zato što sam mislila da će da škodi bebi nego zato što mm koji je morao da pripomaže to uopšte nije dobro odradio a sa žiletom se i te kako snalazi. Inače, mi smo kad sam se primakla terminu 7 dana počeli da praktikujemo brijanje delova koje ja nisam mogla da dohvatim na svakih 2-3 dana i tako sam uspela da izbegnem da me brije kada krenu kontrakcije i da me briju u bolnici. Sigurno je najbolje rešenje da se ode na depilaciju u salon, ali meni je prag bola pao na neverovatno nizak nivo u trudnoći pa to nisam ni razmatrala. Znam nekoliko žena koje su išle na depilaciju u 9. mesecu, a kako dlačice najsporije rastu tamo gde ne mogu da se dohvate žiletom, to je bilo i te kako dovoljno... Eto, nisam se baš rasturila od moždikanja, ali sastavih 10-ak redova bez problema [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|