marketing RR
|
Anči, ako možeš, napiši mi molim te tačan recept, kako praviš, sa jogurtom česnicu - pogaču. Hvala ti IZVORNA PORUKA: Ana RR Suzi, umesto vode stavi jogurt i stavi samo žumance u testo, videćeš kako će biti lepa. Testo sa jogurtom je savršeno. I meni je lepše sa uljem ili rastopljenom masti. Ja sam mesila ružu, nešto mi se baš jela. Toliko je bila lepa, sva se razlistala, da smo skoro samo nju jeli sveki našla paricu. Evo sličica: IZVORNA PORUKA: dunja RR Ja i dalje pravim po ovom receptu, i ispadne savršena, ne mogu da diiiišeeem koliko sam je pojela. Samo standardno, stavim maslac umesto margarina i umesto vode, do punih pola litre mleka. Sava je ukrašavao, mesio je kuglice 2 sata, i baš su ukusne čak i one IZVORNA PORUKA: Bibilib Evo mog recepta za dragu Dunju. 250 ml.mlakog mleka 250 ml.mlake vode 1 kasicica secera i 1 kocka kvasca to se podmesi sa malo brasna i saceka da stase,zatim se dodaje 2 kasicice so 1 razmuceno jaje i oko 100 gr.otopljenog margarina i ostatak brasna dok se ne dobije glatka smesa (oko 1 kg.) Izdvojite koliko vam je potrebno za cesnicu a ostatkom ukrasavajte. Trenutno nemam bas ni jednu sliku koju bih vam pokazala.... A zaboravila sam jos da kazem da cesnicu premazete zumancetom
|