RE: Prostirka za igru (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba

Poruka

Anck Su Nmaun -> RE: Prostirka za igru (1.12.2016 11:09:20)

Htela sam da kupim Baby Gim sreca pa nisam, ne bi se dugo igrao u njoj.
Sad uglavnom na debelo cebe pa na pod i opet mu je malo vrti se ceo dnevni boravak obidje [sm=jezicek.gif]
Ali uvek nekako ode sa nje i dovuce se do tepiha koji je interesantniji od svega jer ima resice [sm=jezicek.gif]
Inace imamo i onu plastificiranu sto svira ali mu jos nisam palila da se ne uplasi.

vocicana -> RE: Prostirka za igru (1.12.2016 11:19:12)

Pre par meseci, pre nego sto je bilo i pomena za igru na podu kupila sam Dormia prostirku za pod, jako veselih i lepih boja, ima gicu ikravicu nasivenu na jednoj od kocki, voli da bude dole. Moj Anck, izrotira se za 60 stepeni oko svoje ose i naravno od svega najvise voli etiketu od prostirke, uvek mu stavim cebe ispod, svaki put imam utisak da je hladno bez obzira na sve. Neka samo uzivaju.

IvanaSK RR -> RE: Prostirka za igru (1.12.2016 11:24:39)

Moja beba nije bas oduševljena tom prostirkom za igru. Svejedno joj je da li je u tome ili samo na cebetu.

Anck Su Nmaun -> RE: Prostirka za igru (1.12.2016 11:24:42)

On u lezaljci ponekad ima zivaca samo kad jede i kad se zagleda u crtace inace voli da se vrti i vrti i vrti. A jedino bezbedno za toliko vrtenja i okretanja je pod. Jako mi je smesan....sad se toliko izokretao da se zaglavio u ljulji [sm=jezicek.gif]

Animsaj9 -> RE: Prostirka za igru (1.12.2016 11:29:41)

Ja hocu da D uzmem sad one puzle sto se slazu sarene, kao tvrdi sundjer, nadam se da znate na sta mislim..

emicaa -> RE: Prostirka za igru (1.12.2016 11:33:36)

David svoju prostirku obozava,a i Dora je rado bila

vocicana -> RE: Prostirka za igru (1.12.2016 11:40:45)

Znam ja i ja cu uzeti, ima ih povoljno, nemoj uzimati kod kineza one velike puzzle, jako su hladne i pretvrde, ako nadjes one sa slovima ili zivotinjicama, od onog finog kao stiropor sundjera, njih uzmi, tople su, bas su fine.Super stvar

Khaleesi -> RE: Prostirka za igru (1.12.2016 12:16:06)

Voci a gdw si uzela te tople i meke puzle....?

mali_mis -> RE: Prostirka za igru (1.12.2016 12:27:27)

Ja sam ovo cudo tako zelela da kupim A. dok je bio beba, al dobro je sto nisam, samo bih bacila pare, njega lezanje ni tad nije nesto zanimalo [sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Prostirka za igru (1.12.2016 13:05:10)

Ma mishu to je vise nama lepo nego sto je njima korisno. Dok su mali jako ne interesuje ih a posle pobegnu sa toga [sm=smiley36.gif]

Mi smo imali Brdoooo tih puzli, prvo je sluzilo za bebe, pa posle da se igraju , pa posle su nam bile pod u sobi umesto tepiha. a na kraju sam oblepila zidove sa njima. Sad kad smo krecili sve sam pobacala.

Iskreno imali smo i one sa zivotinjama iz akse i sa slovima od kineza. Ma isto je to sve.

Khaleesi -> RE: Prostirka za igru (1.12.2016 13:09:36)

Te kineske sam videla kod drugarice i jesu tvrde i ne svidjaju mi se...
Zato pitam te mekane gde ima.
Znaci Anck sve isto samo bacanje para[sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Prostirka za igru (1.12.2016 13:21:47)

Pa kako ko zeli ja samo kazem . I mi smo prvo kupili ove skuplje, pa posle videli da je to sve isto.

mama Jo -> RE: Prostirka za igru (16.11.2017 20:44:10)

Imamo dva baby gym-a jedan je mekan dusa, bas lep onako, ima gore onako da vise razne igracke...J.je to bas volela...
Drugi je onako sintetika cista materijal, ali su jake boje i ima neke lepe zivotinje nacrtane tako da je i njega jako volela...
U principu jeste razlika u materijalu, ali koliko oni provedu vremena na tome...mos misliti 😊

MamaNecaVo -> RE: Prostirka za igru (16.11.2017 20:45:23)

Mi smo nas nedavno spakovali.
A nije bio zanimljiv.
Vise je voleo da bude na obicnom cebencetu a da su zvecke ispred i oko njega.

mama Jo -> RE: Prostirka za igru (16.11.2017 20:48:05)

Ma da, htedoh bas da napisem da mozemo insami da napravimo ,,edukativni" baby gym za svoje dete i na cebencetu 😊

Ana RR -> RE: Prostirka za igru (16.11.2017 21:12:10)

Mi smo imali odličan, fisher&price. Baš ga je voleo, dok je bio maleni bebac stajao nam je na fotelji i tu je voleo da spavka. Posle se igrao baš puno sa njim.

MamaNecaVo -> RE: Prostirka za igru (16.11.2017 21:14:36)

Kod nas je bio za ukras mama Jo.
Bolja je bila moja verzija igraonice.[sm=smiley36.gif]

Srecko47E -> RE: Prostirka za igru (4.12.2017 1:10:57)

Mi imamo iz jumba i bas je super.
Mnogo je mustra koristi.

Dora89 -> RE: Prostirka za igru (6.3.2018 10:24:01)

To je baš lepo, ali da znate da će izgubiti svrhu čim beba počne da puzi ili da hoda uz nameštaj. [sm=smiley36.gif]

Mala Elena -> RE: Prostirka za igru (6.3.2018 11:19:12)

Imamo je. Ovih dana cu je oprati pa cu je stavljati na pod , cekam da dodje toplije vreme.

Mala Elena -> RE: Prostirka za igru (6.3.2018 11:21:12)

IZVORNA PORUKA: vocicana RR

Znam ja i ja cu uzeti, ima ih povoljno, nemoj uzimati kod kineza one velike puzzle, jako su hladne i pretvrde, ako nadjes one sa slovima ili zivotinjicama, od onog finog kao stiropor sundjera, njih uzmi, tople su, bas su fine.Super stvar

Imamo ovo sa vozilima ali su delove konstantno vadile i nesto se pogubilo. Tako da, nije prakticno za moj ukus ali jeste lepo za deciju sobu.

mama Jo -> RE: Prostirka za igru (6.3.2018 12:36:08)

Imamo sad one obicne sa vini puom i bas ih voli i jos jedne kao grad na njima, vrlo cesto se igramo tski sto gledamo i stvaramo pricu...
A za bebu imamo fisher&price baby gym, super je 😊

Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 4 5 [6]