Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zovete svoju... 15.10.2013 22:19:04
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman IZVORNA PORUKA: Sneža Milka Canić,uvek nasmejana,raspoložena i spremna za akciju ,i lepo se javi mm-u sa Dobro veče! Padoh sa stolice Ahahahahahaha
|
|
|
|
RE: Kako zovete svoju... 15.10.2013 22:25:35
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: Lu Moju je mm jednom nazvao mušmulja
|
|
RE: Kako zovete svoju... 15.10.2013 22:28:26
|
|
|
|
dunja RR
|
Ma ja nešto nemam nazive
|
|
RE: Kako zovete svoju... 15.10.2013 22:28:47
|
|
|
|
jovicaa
|
moj muz zove moju onako u originalu... mislim kako joj je ime po narodski a ja je zovem jovicaa junior salim se... imala je nekad ime, a sada vise ne..
|
|
RE: Kako zovete svoju... 28.7.2014 20:29:43
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: Sneža Milka Canić,uvek nasmejana,raspoložena i spremna za akciju ,i lepo se javi mm-u sa Dobro veče! Pala sam od smjeha
|
|
RE: Kako zovete svoju... 17.9.2014 16:07:02
|
|
|
|
big mum
|
Ajmo malo da podignemo temu
|
|
RE: Kako zovete svoju... 17.9.2014 16:16:44
|
|
|
|
bubulence
|
ma sto da je zovem kada je uvek samnom ... mm je i dalje zove gospodjica....
|
|
|
|
RE: Kako zovete svoju... 17.9.2014 16:18:53
|
|
|
|
emicaa
|
Mala
|
|
|
|
RE: Kako zovete svoju... 17.9.2014 16:21:23
|
|
|
|
wivern
|
Logicno- ribica
|
|
RE: Kako zovete svoju... 17.9.2014 16:23:28
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mica trofrtaljka ! Moze i hvatacica !
|
|
|
|
RE: Kako zovete svoju... 17.9.2014 17:22:16
|
|
|
|
amelia
|
Bas se ismejah na ovu temu dobro mi doslo ja je ne zovem nikako kazem ono dole a mm je zove ružica
|
|
RE: Kako zovete svoju... 17.9.2014 17:25:17
|
|
|
|
17 joka
|
Amelija- ružica e tema je dumreš
|
|
RE: Kako zovete svoju... 17.9.2014 17:49:20
|
|
|
|
Milagros
|
Ja je zovem mala,a muž kokija ili šošara,nešto mu tako milo.
|
|
RE: Kako zovete svoju... 17.9.2014 17:57:59
|
|
|
|
Bibilib
|
Mislite li na ono sto ja mislim.? Ajjjjj majko moja...
|
|
RE: Kako zovete svoju... 17.9.2014 20:08:02
|
|
|
|
anita
|
|
|
RE: Kako zovete svoju... 17.9.2014 21:41:01
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: big mum IZVORNA PORUKA: Sneža Milka Canić,uvek nasmejana,raspoložena i spremna za akciju ,i lepo se javi mm-u sa Dobro veče! Pala sam od smjeha Valjam se od smeha Ne zovem je, uvek je sa mnom
|
|
|
|
RE: Kako zovete svoju... 17.9.2014 21:45:13
|
|
|
|
Bibilib
|
Anita lepo si opisala
|
|
RE: Kako zovete svoju... 17.9.2014 21:46:08
|
|
|
|
Bibilib
|
moja je bez imena
|
|
RE: Kako zovete svoju... 17.9.2014 21:46:08
|
|
|
|
big mum
|
Ovo je izjava stoljeća A ja svoju zovem gospoja
|
|
RE: Kako zovete svoju... 17.9.2014 22:04:15
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: wivern Logicno- ribica a sta je tu logicno?
|
|
RE: Kako zovete svoju... 17.9.2014 22:52:10
|
|
|
|
wivern
|
Pa madre drzim je u vodi, jako retko na suvom
|
|
RE: Kako zovete svoju... 17.9.2014 23:01:30
|
|
|
|
Trcosava
|
Znate šta, kapiram ja da članice nemaju beskonačno aktivnu opciju UREDI, ali dve poruke u roku od minute i manje imate. Bibilib molim te da koristiš opciju uredi.
|
|
RE: Kako zovete svoju... 17.9.2014 23:04:46
|
|
|
|
17 joka
|
Trco, no sikiriki
|
|
RE: Kako zovete svoju... 17.9.2014 23:07:21
|
|
|
|
Jole84
|
Juuu kakve mi teme imamo, tek sad vidim
|
|
RE: Kako zovete svoju... 18.9.2014 1:58:44
|
|
|
|
Klarita
|
Ne zovem je.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Da li vas nerviraju ankete ?zvezdica009DA (
26%)
NE (
74%)
Ukupan broj glasova: 148Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!