Maslacak15 -> RE: Kada staviti bebu u dubak? (26.12.2017 11:32:12)
|
opusteno zene. Ne radi se tu ni o kakvom majka ne majka barem ne sa moje strane. Ja sam se samo ukljucila u diskusiju u kontekstu sto mislim da ima zena koje misle da dubak ima neke koristi za dete u smislu olaksavanja prohodavanja sto definitivno nema. isto kao sto podizanje kolica na 30 ili 45 stepeni sa 3 meseca nema efekta na ubrzavanje momenta kad ce beba da savlada sedeci polozaj. A ako zenama olaksava zivot da stave dete u dubak ili ga tako zabavljaju nemam nista protiv[sm=smiley1.gif]. To je sasvim druga prica i nema veze sa majkama i nemajkama. Meni su sve majke, da li su se porodile carskim rezom ili prirodno, da li doje dete ili su se odlucile da mu daju flasicu od dana jedan, da li su ostale da cuvaju dete kuci do druge godine ili su ga stavile u vrtic sa 6 meseci, u mojim ocima jednake i za postovanje. Svako bira svoj put i nacin. Roditeljstvo je mnogo dragocenije i slozenije da bih ja sudila o bilo kome na osnovu slicnih bedastoca...... Puno pozdrava za sve[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|