branki*
|
pet ja ovde...meni sve fale,ja se zaista secam skoro svih ak,tivnih,sa nekima sam pisala,a neke samo preko postova znam,jer sam u pocetku samo citala. cela bosanska ekipa-lu,eugenija(njihove postove sam bas volela i teme,zeela da ih upoznam,sa lu sam nesto i pisala,a eugenija je otisla kad sam se ja upisla).onda vucko isto,njeni postovi su jako pozitivni i duhoviti bili.onda anuksunamun koja se stalno kacila sa indy,a indy je jedna od mojih najdrazih forumasica,jako mi fali ovde,njena iskrenost.secam se onih koje su manje pisae,a bile tu u nekom periodu-shishica,mihi,jecarr,limunada,ribizla,nensy,,bebac,gae gr-nju su napali da nonstop pise.torbica,meni u pocetku smor,ali je ona divna,predivna.mina zbog koje sam i pocela da pisem,koja mi je puno saveta dala. jovica,verus,verolino-sve njene svadjice sa indy i sa jos nekima,ai se nije libila da kaze, tash,koja me ponekad nervira jer deluje arogantno,ali je ok. onda bebiina..ko se seca nje,kod nje je je sve uvek bilo u cvecu i savrseno. niska ekipa-mod,jole84,daca.. moja ekipa kad sam trudnovala-jabudic,ona je i sad tu,bubulence,trcosava,wivern,choopa,koliko smo se mi smejale po temama.. dr kristal isto je bila jedno vreme meni draga,pisle nije pisala..