lesica
|
IZVORNA PORUKA: draganica Žene, pomagajte! Pretražila sam forum, ne nađoh temu, ako ima neka me adm. prebace. 23. sam nedelja i od početka me muči gorušica. Izgoreh! U prvoj trudnoći se pojavilo tek pred kraj trudnoće i to mi je bilo prvi put u životu da imam gorušicu, a sad, čini mi se od prvog dana, još od onih prvih mučnina. Izbacila sam iz ishrane sve što sam primetila da mi smeta - banane, testo, masno, ali nije dovoljno. Grickala sam krekere, pa mi preslano, a ne pomaže mnogo, korica hleba me nadima i ne prija mi, jedino je neko vreme pečeni badem pomagao, ali sad to traje pola sata, na primer i onda sve iz početka. Javlja se i ujutru i uveče. Ako neko ima savet, molim pomozite! IZVORNA PORUKA: Jole84 Draganice pokušaj sa kokicama,to su neke od naših trudnica slučajno provalile i zaključile da pomažu Meni recimo pomogne banana,ali samo privremeno. Mada,ne muči me svaki dan gorušica,al kad krene Pridruži nam se i na trudničkim ćaskanjima IZVORNA PORUKA: adulence sirovi badem,sirovi pirinac...mene je badem ali sirovi spasavao...