ivas -> RE: Nameštaj za dečije sobice (11.12.2011 20:44:04)
|
Doogie fotelja je predivna! Gde si ja nasla i koliko kosta? (mozes mi i na pp napisati). Nemam iskustva sa dojenjem jos uvek pa ne mogu da kazem da li je prakticno imati je obzirom da ti je i prostor mali. Ali opet - ako imas mogucnosti i dopada ti se, zasto da ne. Meni se previse cesto desava da mi govore da mi nista ne treba - drugarica kaze ne treba mi ni komoda sa kadicom, nikad je tu necu kupati, druga pak kaze da joj je takva kadica bila spas. A ja sve kao hocu da pohvatam savete i po tome da kupujem ali sam shvatila da to ne funkcionise. Stilovi zivota se razlikuju pa onda niko sa strane ne moze da ti kaze sta ti treba, a sta ne jer prosto ne zna kako ti zivis. Ja drugarici ne mogu da objasnim ni zasto zelim da mi se u bebinoj sobi sve slaze po boji. Jako cesto cujem, ne treba ti ovo, ono, pa to je bacanje para...Pa, nismo svi isti, neko ima mogucnosti da kupi nesto i zeli to zbog estetike ili mu je prosto to zelja, mislim da je i to vazno. U casopisima cete uglavnom videti clanke o tome kako opremiti roditeljsku spavacu sobu za bebu jer uglavnom ljudi za bebu nemaju posebnu sobicu. I onda ako je imas nema clanak za tebe da procitas. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|