Anoniman -> RE: Nameštaj za dečije sobice (26.9.2014 0:58:38)
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 IZVORNA PORUKA: Unina mama klarita, secam se vase, prelepa je[sm=smiley1.gif] nasla sam jos neke ideje, pa cu razmotriti to dobro, ali ova ideja za sad vodi, i bitno mi je da bude kvalitet, ako treba das 1000 e, ali znas da ce da traje, a ne da bude iverica, i da se raspadne posle nekoliko meseci[sm=zmeden.gif] A sto bi se iverica raspala posle nekoliko meseci? Ako je iverica kvalitetna, i ako majstor zna svoj posao, moze dugo da traje. Ja medijapan ne volim, nikad ne bih dala pare za medijapan. Drvo je vec nesto drugo. Moji su imali neku kuhinju od iverice i to su je dobro platili, 2 godine nije traja, pocela je sa svih strana da se odlepljuje,mada sto ti rece sve zavisi od majstora do majstora. Mi imamo spavacu od drveta, donela nam je sveki iz Nemacke, bila je pre pre skupa, cenu ne smem ni da napisem, i sada kada pocne renoviranje,ona me nudi da je menjam, i uzmem nama novu, a njoj da prosledimo tu da stavi u sobu za goste,ali ja necu, promenicu joj samo dusek, jer ovoj i njenom kvalitetu ne moze ni jedna da pridje od ovih nasih...
|
|
|
|