Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 29.12.2019 14:32:57
|
|
|
|
milicicak
|
Mi 31-og za rucak peceno pile i krompir. Za veceru ruska salata i tost torta. Mini buba narucila i keks tortu. A za isplanirani docek cips, kokice, Elefant perece, vanilice i sladoled iz Crne ovce 😀
|
|
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 29.12.2019 14:37:46
|
|
|
|
lesica
|
Sve mi se sviđa Mili, sladoled iz Crne ovce pogotovo. Moj meni sličan, jedino što će biti neki moj izmišljeni čizkejk sa malinama, lešnicima i belom čokoladom. Ruska stoji, tost torta stoji, pile i krompiri za ručak, pihtije i kiseli kupus salata, i mama moja pominje za uveče neku ćurku.
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 29.12.2019 15:03:45
|
|
|
|
bubulence
|
Ove godine nista veliko. Cokoladna torta sa lesnicima, sarma za rucak. Za veceru rolovana praset_ina , mimoza, kukuruz salata. I to je to... Deciji sampanjac za devojke, meni i mm pivo i kokice i to je to...
|
|
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 29.12.2019 15:35:31
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Cokoladna torta, slani kanapei za predjelo i grickanje izmedju, kupio mm korpice da ih napunim sirom i pecenim susamom, to mu se mnogo svidja, praset_ina sa povrcem verovatno. Jos nesto ce mi pasti na pamet garant...
|
|
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 29.12.2019 22:20:44
|
|
|
|
nata11
|
Jelka od lisnatog testa, brusketi, francuska salata, rostilj, sveza salata, Puding kolac.
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 30.12.2019 6:36:30
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Ja za NG kiflice, neko rolovano meso, susam salata tradicija😁, meze, napravila esterhazii napravicu jos cake popsice irvasice i dosta.😅😅
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 30.12.2019 11:53:39
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja danas da napravim kapri tortu mada se dvoumim, imam i neku jafa tortu, kora je kao za cheese a to mi je extra brzo, radije bih nju pravila. Videću. Meso da mariniram i ujutru da stavim da se peče, danas ću da skuvam supicu.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 30.12.2019 12:55:17
|
|
|
|
Olga75
|
Ja počela da kuvam za Novu odnela sam prasetinu u pekaru, smotala sarmu,rusku i gibanicu ću sutra. Kolača je ostalo od Božića. Nešto sam lenja ove godine, doduše kakva je bila i ovo joj je dosta
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 30.12.2019 17:13:46
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja pravim Gabon tortu, praset_ina gotova. Slane korpice sa sirom i susamom danas, spanska pita ce biti sutra, cvekla, salate, salate salate 👍😊
|
|
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 30.12.2019 17:14:32
|
|
|
|
nata11
|
I ja krenula. Zavrsila francusku, da smuckam i pecenu papriku da sirom, lisnato seckam pa ujutru pecem. Mm ce biti zaduzen za glavno jelo. Slatkisa toliko imamo da se jos uvek neckam oko pravljenja kolaca.
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 30.12.2019 17:26:15
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nama kumovi dolaze sutra, kuma donosi svasta nesto, tiramisu, bombice, mafine i jos neke kolace, pitu ako stigne da napravi.
|
|
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 30.12.2019 18:32:45
|
|
|
|
Ana RR
|
Haha uglavnom su svi sa kumovima koliko vidim. Mi tradicionalno slavimo sa kumovima od kako su nam deca bila bebe (moj M imao 5 meseci a njihov V 9 meseci). Jedne godine kod nas, jedne kod njih. Preskočili smo samo jednu, kada smo bili u Ca. Kuma sutra donosi domaće vino i neku salatu.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 30.12.2019 19:14:37
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ivka za svaku NG bila bolesna, pa kao da smo u karantinu bili svih ovih godina za NG.
|
|
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 31.12.2019 7:44:44
|
|
|
|
branki*
|
Konacna verzija jer kasnim na svim poljima... Ruska salata. Tursija. Meze suhomesnato. Podvarak sa mesom. Rostilj. Plazma torta.
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 31.12.2019 10:07:43
|
|
|
|
jess021
|
Branki, ja nemam ni početnu, a ne konačnu verziju😂😂 Sad sam u mesari uzela mleveno, šnicle, ribic... Nemam pojma sta se sa njim radi.
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 31.12.2019 11:43:25
|
|
|
|
branki*
|
Haha, jess, nasmeja me.. Cula sam i ja za ribic, ali nemam pojma isto sta se s njim radi.
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 31.12.2019 11:51:20
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja sinoc napravila posnu tortu mm posti, ali je super ispala danas jos slag. Svekrva cuva decunpa nam je spremila posne sarme, ja cu kad ddojem sa posla rusku i neko jagnjece meso da ispecem. I domaci hleb i go je to 😋
|
|
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 31.12.2019 12:15:34
|
|
|
|
milicicak
|
Jess, ribic je najbolji kad se dugooo dinsta, bude mekan i socan. Imas razne opcije,ja najvise volim da ga spremam u ekspres loncu. Dobro posolim i pobiberim,dodam malo ulja, nalijem vodu,stavim beli luk i lovor, i kad propisti, smanjim i ostavim da se krcka jedno 2-3 sata.
|
|
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 31.12.2019 12:16:19
|
|
|
|
milicicak
|
A da, na meni dodajem i salatu od kikirikija i belog mesa i salatu od pecenih paprika i sargarepe
|
|
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 5.1.2020 22:11:25
|
|
|
|
branki*
|
Za sutra biće pasulj na gusto,riba oslić, p ita sa jabukama.za božić ću pogaču, paradajz čorbu i neko meso od buta ću da ispecem.
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 5.1.2020 23:00:30
|
|
|
|
nata11
|
Za Badnje vece imam uvek gomilu bombona, oraslika, secernih jabuka koje kupimo ispred crkve kao i suvog i svezeg voca. Kiselo povrce iz zimnice, mix riba, krompir salata, pasulja, kolaci sitni od slave sto ostalo i naravno cesnica.
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 13.1.2020 8:45:40
|
|
|
|
mama Jo
|
Prodjose praznice i bogate trpeze. Ja sam od sanas na detoksu
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 13.1.2020 9:24:12
|
|
|
|
Khaleesi
|
Jo kakav detoks... Ja bih mogla na neki sigurno
|
|
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 13.1.2020 10:21:24
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Ja posle nekoliko godina ne moram na detox. Zivele mucnine 😁
|
|
|
|
RE: Božićna i Novogodišnja trpeza 24.12.2020 8:38:55
|
|
|
|
nata11
|
Jel spremate Novogodisnji meni? Ja planiram: rusku, susam salatu, nesto od tursije ; rolovanu piletinu i hrskav krompir iz lidl-a; a za dezert trilece (dr oetker) ili princes krofne .
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.