Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Muška šaka i muški polni organ 18.2.2009 22:22:47
|
|
|
|
guppy RR
|
a ja sam čula obrnuto... velike cipele, veliko bogastvo
|
|
|
|
RE: Muška šaka i muški polni organ 19.2.2009 11:14:43
|
|
|
|
MERYEN
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Pa ja od kada sam čula (pre xy godina), prilično sažaljevajući gledam muškarce koji imaju malu šaku i tanke, kratke prste. A nemam pojma dal ima istine u tome. Ziva istina
|
|
|
|
RE: Muška šaka i muški polni organ 19.2.2009 11:31:37
|
|
|
|
Jacaca
|
Kako sre slatke
|
|
|
|
RE: Muška šaka i muški polni organ 19.2.2009 11:33:42
|
|
|
|
Jacaca
|
Sory devojke! kako STE slatke. Ja malo corava.
|
|
|
|
RE: Muška šaka i muški polni organ 19.2.2009 14:11:54
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Jacaca tako drage moje kada vidite da muskarac ima zdepaste kratke nokte, ili grickane bezite od njega, sto dalje. Moj gricka nokte i baš su mu kratki ali brate to nema veze s onim u gaćama,nedajbože ostavila bi ga u startu
|
|
RE: Muška šaka i muški polni organ 19.2.2009 14:15:45
|
|
|
|
Ana RR
|
Ma vazno da nije tanak, od toga vajde nema!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Muška šaka i muški polni organ 19.2.2009 14:16:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Moj ima velima stopala i mašala!
|
|
|
|
RE: Muška šaka i muški polni organ 19.2.2009 14:20:45
|
|
|
|
Ana RR
|
Moj ima bas onakav kakav treba da bude, uklopili smo se kao puzzle
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Muška šaka i muški polni organ 19.2.2009 14:53:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Moj ima bas onakav kakav treba da bude, uklopili smo se kao puzzle user posted image IZVORNA PORUKA: Ana80 Moj ima bas onakav kakav treba da bude, uklopili smo se kao puzzle
|
|
|
|
RE: Muška šaka i muški polni organ 19.2.2009 14:56:30
|
|
|
|
Ana RR
|
Kad kazu da su nasli svoju drugu polovinu, valjda su na to mislili
|
|
|
|
RE: Muška šaka i muški polni organ 19.2.2009 15:35:10
|
|
|
|
Verus
|
IZVORNA PORUKA: lu IZVORNA PORUKA: Jacaca tako drage moje kada vidite da muskarac ima zdepaste kratke nokte, ili grickane bezite od njega, sto dalje. Moj gricka nokte i baš su mu kratki ali brate to nema veze s onim u gaćama,nedajbože ostavila bi ga u startu Moram da se slozim sa lu, mm ima manje sake i zdepaste, i cipele su mu samo 42, al zato......iiiii kolko hoces materijala u gacama tako da to uopste nije pravilo...kad vam kazem
|
|
|
|
RE: Muška šaka i muški polni organ 19.2.2009 15:36:31
|
|
|
|
Verus
|
IZVORNA PORUKA: lenka sarajevo culam sam za ono nosati su k...ti e tu mislim ima istine
|
|
|
|
RE: Muška šaka i muški polni organ 19.12.2010 0:04:42
|
|
|
|
Shishica
|
Sad cu da izmerim kad se vrati! Ali da je samo mm veci mislim da bi me proburazio.. sto kaze Ana, kao puzle..
|
|
[Obrisana poruka] 19.12.2010 19:17:06
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Muška šaka i muški polni organ 19.12.2010 21:08:50
|
|
|
|
Shishica
|
Jao nisam, sinoc sam mu ostavila besnu poruku sto sam ga cekala, a njega nema.. i danas se zalio mojima kako sam mu poruku ostavila, a on jadan putuje po ovom vremenu iz nedodjije. I onda me u najdubljem snu probudio i napastvovao, a ja sam izuzetno besna kad mi to uradi - jer ja spavam pobogu! I kad se naljutio, popustila sam.. ali nisam imala kad da merim.. danas cu obavezno! I javicu da li je istina!
|
|
RE: Muška šaka i muški polni organ 19.12.2010 21:18:25
|
|
|
|
dijana1*
|
Shishice sta te zeno spopalo pa si ceo dan u seksualnim temama
|
|
|
|
RE: Muška šaka i muški polni organ 19.12.2010 21:57:00
|
|
|
|
Shishica
|
A to od juce.. ne znam
|
|
RE: Muška šaka i muški polni organ 19.12.2010 22:01:50
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: Shishica A to od juce.. ne znam mmmmm posle ponoci si kuckala tako da je danas da te nije neka kriza uhvatila
|
|
|
|
RE: Muška šaka i muški polni organ 19.12.2010 22:14:49
|
|
|
|
Shishica
|
Ma da nije pun mesec ovih dana? Evo i sad ludim, napisala sam poruku MM da brzo dodje od komsije jer hocu da ga iskoristim, a on kaze kako ce brzo i nema ga! A ja vec polako tonem u san..
|
|
RE: Muška šaka i muški polni organ 19.12.2010 22:17:25
|
|
|
|
anajid
|
A ti ga cekas da uzmes meru???
|
|
|
|
RE: Muška šaka i muški polni organ 19.12.2010 22:18:06
|
|
|
|
Shishica
|
Ma da 'bem mu misa!!!!
|
|
RE: Muška šaka i muški polni organ 19.12.2010 22:19:53
|
|
|
|
anajid
|
Joj boze,ja se stalno smejem kao luda,a mm gleda jesam pukla!Reko cekaj,cekaj uzecu i ja tebi meru.Al sad je zauzet gleda film.Bem mu misa!
|
|
|
|
RE: Muška šaka i muški polni organ 19.12.2010 22:23:35
|
|
|
|
Shishica
|
Znaci uskoro cemo napraviti statistiku da li ova teorija ima smisla Sad sam mu poslala poruku da ili dolazi odma ili od iskoriscavanja nema nista!
|
|
RE: Muška šaka i muški polni organ 19.12.2010 22:25:43
|
|
|
|
Shishica
|
Trebali bi da imamo neku opstu sexualnu temu..kad nekog opici ovako ko mene..
< Poruku je uredio Shishica -- 19.12.2010 22:26:05 >
|
|
RE: Muška šaka i muški polni organ 19.12.2010 22:46:14
|
|
|
|
dijana1*
|
shishice ako te ne bude za pola sata znamo sta radis
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?