Anoniman -> RE: Imam temperaturu - da li da beba sisa?? (6.10.2010 21:43:18)
|
Jutros je Luka dobio proliv i ostao kod kuće. Ja sam slomljena već danima, bolelo me grlo, sada samo šlajm davi, i pomislih jutros "Biće dug dan, ja nisam dobro, popiću febricet". Tako i bi. Uveče, sve mi je gore, izmerim temp digitalnim toplomerom za koji tvrdim već duže vreme da mu treba bateriju menjati, kaže 37,2. Podojim dete (kao i ostatak dana, preskočila sam podoj pred temp, bilo mi je loše, pa sam mu dala ad mleko), i posle podoja počne da me trese groznica. Uzmem živin toplomer, 38,7. Nazovem patronažnu, kaže, nema veze, nije temp prelazila 39. Da uzmem neke antibiotike, da ne dojim bebu dok temp ne padne (a ne znam kako bih mogla znati dal je pala ako pijem Febricet?). Nazovem moju apotekarku, onda kaže, Ne antibiotici. Nazovem Lukinog pedijatra, ona kaže, Ne antibiotici bez potrebe, da dođem sutra kod nje da me pogleda. Nazovem mog ORL doktora, ona kaže Voltaren čepići sat i po pre podoja, i da slobodno dojim, jer će voltaren izaći iz mleka [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image], a temp pasti. Da dođem sutra da mi proveri leukocite i vidi dal mi trebaju antibiotici. Tako ja sutra ujutru idem da vadim krv, pa kod ORL, pa kod pedijatra, taman je savetovaište, neka provere i Marka.
|
|
|
|