Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Obecavam da cu u 2010.... 2.12.2010 13:29:05
|
|
|
|
*Alexx*
|
Aaaa, ne. Mora nova tema za 2011.
|
|
RE: Obecavam da cu u 2010.... 2.12.2010 13:29:07
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR IZVORNA PORUKA: viking Prva i osnovna želja kao i većini je da zatrudnim. Drugi zadatak mi je da otplatim kartice i da ih isečem na sitne komadiće i da ih nikada više ne vidim. Što se ostalih stvari tiče, citirala bih Čolu: "Ništa ja tu ne bi' dir'o!" tvoju prvu zelju bih zaobisla ove godine ali druguuuuuuuuuuuuu....pa svaka cast sto me podseti. To definitivno moram da uradim u 2010!!!! ne da nisam ispunila želju nego sam u još gorem minusu
|
|
RE: Obecavam da cu u 2010.... 2.12.2010 13:30:43
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 Obecavam da cu smrsati bar 10 kg i to do leta,pa necu valjda na more ovakva Obecavam da cu ubediti mm da nam je rano za drugo dete Ispunila oba obecanja Do kraja sledece godine zelim jos 10 kg manje
|
|
RE: Obecavam da cu u 2010.... 2.12.2010 13:36:44
|
|
|
|
Maya21
|
eto znala sam ja, lista i vidim da me nema u ovoj temi nigde nisam smela nista da obecam za 2010. god, malo mi bezveze bila, cela...
|
|
|
|
RE: Obecavam da cu u 2010.... 2.12.2010 13:50:04
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Zille Smrsati bar 10 kg zatrudneti a mozda stici i da rodim imati vise strpljena i razumevanja za druge biti dobra mama i supruga Smrsala 9 kg, a sad se opet gojim (opravdano ) Zatrudnela Strpljenja nikad dosta, a razumevanja mislim da imam vise, pa bar nesto O ovo zadnjem ne smem ja da sudim, ali ako mogu da se pohvalim, decaci i muz su mi jako dobri
|
|
|
|
RE: Obecavam da cu u 2010.... 2.12.2010 13:57:44
|
|
|
|
anajid
|
Zille ,u to ime pijemo kafu ti i ja,pocetkom januara!
|
|
|
|
RE: Obecavam da cu u 2010.... 2.12.2010 14:09:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Jedva cekam
|
|
|
|
RE: Obecavam da cu u 2010.... 2.12.2010 14:14:43
|
|
|
|
viking
|
Ja moram da se pohvalim opet da sam uspela, otplatila sam sve tri kartice, sad imam samo jednu i nju baš, baš retko koristim, a čak uspevam nešto i da uštedim. Baš sam se nekako izveštila s parama, to mi nikad nije bilo svojstveno, uvek sam trošila kao da sutra ne postoji, ali sad već vodim računa i isplati se! Moram i da kažem da sam mnoge savete našla ovde na forumu, ima baš tema o finansijama, bili su baš korisni! IZVORNA PORUKA: Jeca RR IZVORNA PORUKA: Jeca RR IZVORNA PORUKA: viking Prva i osnovna želja kao i većini je da zatrudnim. Drugi zadatak mi je da otplatim kartice i da ih isečem na sitne komadiće i da ih nikada više ne vidim. Što se ostalih stvari tiče, citirala bih Čolu: "Ništa ja tu ne bi' dir'o!" tvoju prvu zelju bih zaobisla ove godine ali druguuuuuuuuuuuuu....pa svaka cast sto me podseti. To definitivno moram da uradim u 2010!!!! ne da nisam ispunila želju nego sam u još gorem minusu
|
|
RE: Obecavam da cu u 2010.... 2.12.2010 14:23:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Svaka čast žene, nismo loše uopšte Jedva čekam temu za 2011, pada mi par stvari na pamet, mada sam generalno jaaaako zadovoljna , i ne bih baš ništa menjala, možda samo malo poboljšala
|
|
|
|
RE: Obecavam da cu u 2010.... 2.12.2010 14:24:30
|
|
|
|
viking
|
Otvori temu Neđo, vreme je :) IZVORNA PORUKA: Nedja Svaka čast žene, nismo loše uopšte Jedva čekam temu za 2011, pada mi par stvari na pamet, mada sam generalno jaaaako zadovoljna , i ne bih baš ništa menjala, možda samo malo poboljšala
|
|
RE: Obecavam da cu u 2010.... 2.12.2010 14:28:01
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Ja moram da se pohvalim opet da sam uspela, otplatila sam sve tri kartice, sad imam samo jednu i nju baš, baš retko koristim, a čak uspevam nešto i da uštedim. Baš sam se nekako izveštila s parama, to mi nikad nije bilo svojstveno, uvek sam trošila kao da sutra ne postoji, ali sad već vodim računa i isplati se! Moram i da kažem da sam mnoge savete našla ovde na forumu, ima baš tema o finansijama, bili su baš korisni! čekaj da dobiješ bepče
|
|
RE: Obecavam da cu u 2010.... 2.12.2010 14:29:41
|
|
|
|
viking
|
O, ne brini, kao da ga imam (mama ni ne radi, dever ima troje a imaju jednu platu, imam brata od 4 godine i da ne nabrajam dalje IZVORNA PORUKA: Jeca RR IZVORNA PORUKA: viking RR Ja moram da se pohvalim opet da sam uspela, otplatila sam sve tri kartice, sad imam samo jednu i nju baš, baš retko koristim, a čak uspevam nešto i da uštedim. Baš sam se nekako izveštila s parama, to mi nikad nije bilo svojstveno, uvek sam trošila kao da sutra ne postoji, ali sad već vodim računa i isplati se! Moram i da kažem da sam mnoge savete našla ovde na forumu, ima baš tema o finansijama, bili su baš korisni! čekaj da dobiješ bepče
|
|
RE: Obecavam da cu u 2010.... 2.12.2010 15:59:00
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Prvo obecavam da cu smrsati (nadam se da nece biti tesko,nemam bas tako puno da skinem a i nije mi prvi put) e kad to uspem onda cu lepo da pobacam svu garderobu iz ormana jer nemogu vise da je gledam i da idem u grad da kupim novu Da cu biti dobra majka i supruga to necu da obecavam jer znam da cu biti (bas sam skromna) ove godine moram bar jednu drugaricu da udam sa tim da i zatrudni odmah,jer mi je vise dosta da sama sedim po parkovima nemam vise inspiracije Smrsala ali ne dovoljno,garderobu jos nisam obnovila Nisam nijednu drugaricu udala,cak nijedna nema ni ozbiljnu vezu ustvari nista nisam ispunila
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 2.12.2010 16:03:25
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Obecavam da cu u 2010.... 2.12.2010 18:47:30
|
|
|
|
dacca
|
IZVORNA PORUKA: dacca Da zatrudnim, da nadjem posao, da se ne nerviram zbog gluposti, da postavim svakog na svoje mjesto, da volim, da budem voljena, i kao Viking da cu pokriti svoj minus na revolving kartici i da drugu ne uzimam! Da cu obozavati mm, kao sto je i sad i vec dugih devet godina! Volecu i sve vas na RR Ispunila sam Volim i voljena sam, a ostalo nista!!!!! Cak je palo i jedno oooogromno razocarenje i uvjerenje u pakost i ljubomoru onih koji su vam bukvalno u kuci! ALI ima Boga, istina uvjek izadje na vidjelo!!!!!
|
|
|
|
RE: Obecavam da cu u 2010.... 2.12.2010 19:36:18
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: pcelica Maja - manje da placem
- budem razumnija (jer sam dovela sebe do ove situacije zbog mojih gluposti)
- nadjem posao
- vratim vezu u normalu
- ugojicu se
Zamalo da nadjem posao i zamalo da se ugojim Ostalo je ok
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?