Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: jelena038 Svecano obecavam da cu, ako ovoga meseca ostanem trudna... - Napisati pesmu o baba-Vangi i posvetiti je Kleo, kao i da cu okaciti svoju sliku na mesto avatara!!! (jelena038, marta, 2010.) Otvorile smo temu za obecanja i zakletve, da postoji mesto gde ce ostati sacuvane sve ono sto smo obecale da cemo uciniti kada ostanemo trudne! Molim moderatorku da na kraju svakog meseca citira donje zakletve u ovom, prvom postu, ako joj ne bude previse tesko, a mi joj... OBECAVAMO da necemo na ovoj temi pisati o drugim stvarima, ...osim o onome sto smo obecale Zacrzacemo princip sa crtica, obecavamo crvenom bojom!!! IZVORNA PORUKA: diamond EVO JA CU DA PROBIJEM LED! Svecano obecavam da cu kada zatrudnim, smanjiti pusenje, otputovati negde, proslaviti kako dolici i SVAKOJ OD VAS POSEBNO POSLATI OOOOOOOOOOGROMAN POLJUBAC, ZATO STO POSTOJITE I ZATO STO STE CELU STVAR U MNOGOME OLAKSALE!!! eto tako IZVORNA PORUKA: jelena038 u pretrgla si se! a nas na putovanje? ti stvarno mislis da mozes to da izdrzis bez nas? pocrveni obecanje!!!!!! IZVORNA PORUKA: diamond IZVORNA PORUKA: jelena038 u pretrgla si se! a nas na putovanje? ti stvarno mislis da mozes to da izdrzis bez nas? pocrveni obecanje!!!!!! a nezahvalnice jedna, malo ti je? vas ne vodim ali lap top.... evo uciteljice Svecano obecavam da cu kada zatrudnim, smanjiti pusenje, otputovati negde, proslaviti kako dolici i SVAKOJ OD VAS POSEBNO POSLATI OOOOOOOOOOGROMAN POLJUBAC, ZATO STO POSTOJITE I ZATO STO STE CELU STVAR U MNOGOME OLAKSALE!!! IZVORNA PORUKA: kaliopi Khm, kahm ...mislim da ću vam se i ja pridružiti u ovoj temi iako od aprila krećem u akciju ... Pušenje sam ostavila još pre mesec dana (jer je stresno čekati poslednji momenat - bar u mom slučaju je tako). Smanjiću broj šoljica kafe koje konzumiram u toku dana ... Poješću bar dve voćke dnevno ... Neću nijednom zaboraviti da popijem Folnak... Trudiću se da se ne ugojim puno i da ne jedem sve što mi padne pod ruku ... ... jb li ga .. ako se setim još nečega ... IZVORNA PORUKA: Nejtiri IZVORNA PORUKA: Nejtiri IZVORNA PORUKA: kleopatra* Joj mila sad sam procitala da ces se napiti kad dobijem bebu,blesava si skroz i mnogo te volim,a da i ocekujem da to ispunis Ne da cu da se napijem nego cu da pusim, pijem i razbijam flase o glavu, makar i IZVORNA PORUKA: Kleopatra* IZVORNA PORUKA: Nejtiri IZVORNA PORUKA: kleopatra* Bas sam se ismejala kad sam citala ,cekaj cekaj i ja se spremam za stolove kad ti dobijes Ima da parkiras dve skolske klupe ispod mog prozora u porodilistu i da igras na njima, a ja da podvriskujem sa prozora i bacam salvete Ce da bude sredjeno ijjjjjjuuuuuuuuuuuuuu,juuuuuuuuuuuuu,juuuuuuuuuuu,samo da ne zavrsim pod tim klupama IZVORNA PORUKA: jance svaka cast za temu! zakon je! IZVORNA PORUKA: Misica 3 Uh ovo je bas tesko...sta da obecam Ne pijem kafu, alkohol, ne pusim cigarete, pa da to ostavim.... e definitivno cu djeci u odjeljenju dati po 5-icu iz predmeta iz kog imaju najlosije ocjene...hahaha, ala ce se oduseviti, pomislice da im je uciteljica poludela . Ako se jos neceg setim... IZVORNA PORUKA: jelena038 IZVORNA PORUKA: Misica 3 Uh ovo je bas tesko...sta da obecam Ne pijem kafu, alkohol, ne pusim cigarete, pa da to ostavim.... e definitivno cu djeci u odjeljenju dati po 5-icu iz predmeta iz kog imaju najlosije ocjene...hahaha, ala ce se oduseviti, pomislice da im je uciteljica poludela . Ako se jos neceg setim... da ne bude sumnjivo tolko petica iz matematike, zalice se roditelji IZVORNA PORUKA: Maxin Zbog naziva teme setila sam se titove zakletve, (ko je bio pionir setice se ) KLIK IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Misice, pa ti i ja smo iste. Ni ja ne pijem kafu, alkohol ne mogu da zamislim, a o cigarama nemam reci. Ne znam sta da obecam. Jedino cega sam se setila , jeste moje dugo spavanje. Evo obecavam da cu ranije ustajati. Bice mi bas tesko da ispunim IZVORNA PORUKA: Misica 3 Moja Sanjice, ja nikad ne spavam duze od 8h ,a nekad bih volela, pa sam se jedino setila da obradujem decu, posto petice i ne dajem tako lako IZVORNA PORUKA: jelena038 IZVORNA PORUKA: Maxin Zbog naziva teme setila sam se titove zakletve, (ko je bio pionir setice se ) KLIK sta sad, obecala si nam da ces postati komunista? IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Misice, tebi onda nece smetati rano ustajanje kad dobijes dete . Ja stvarno ne znam kako cu. Bas imam problem s tim. IZVORNA PORUKA: Misica 3 da ja njega hocu dobiti, ne bih ni spavala IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Verovatno ce tako biti i sa mnom. Kad imam velike obaveze, ne spavam celu noc. IZVORNA PORUKA: Maxin IZVORNA PORUKA: jelena038 IZVORNA PORUKA: Maxin Zbog naziva teme setila sam se titove zakletve, (ko je bio pionir setice se ) KLIK sta sad, obecala si nam da ces postati komunista? E bas IZVORNA PORUKA: Trcosava Ni svečano ni ne svečano - ama baš NIŠTA ne obećavam
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|