Ana RR -> RE: Obecavam da cu u 2010.... (14.3.2010 21:08:48)
|
IZVORNA PORUKA: jelena038 Svecano obecavam da cu, ako ovoga meseca ostanem trudna... - Napisati pesmu o baba-Vangi i posvetiti je Kleo, kao i da cu okaciti svoju sliku na mesto avatara!!! (jelena038, marta, 2010.) Otvorile smo temu za obecanja i zakletve, da postoji mesto gde ce ostati sacuvane sve ono sto smo obecale da cemo uciniti kada ostanemo trudne! Molim moderatorku da na kraju svakog meseca citira donje zakletve u ovom, prvom postu, ako joj ne bude previse tesko, a mi joj... OBECAVAMO da necemo na ovoj temi pisati o drugim stvarima, ...osim o onome sto smo obecale Zacrzacemo princip sa crtica, obecavamo crvenom bojom!!! IZVORNA PORUKA: diamond EVO JA CU DA PROBIJEM LED! Svecano obecavam da cu kada zatrudnim, smanjiti pusenje, otputovati negde, proslaviti kako dolici i SVAKOJ OD VAS POSEBNO POSLATI OOOOOOOOOOGROMAN POLJUBAC, ZATO STO POSTOJITE I ZATO STO STE CELU STVAR U MNOGOME OLAKSALE!!! eto tako IZVORNA PORUKA: jelena038 u pretrgla si se! a nas na putovanje? ti stvarno mislis da mozes to da izdrzis bez nas? pocrveni obecanje!!!!!! IZVORNA PORUKA: diamond IZVORNA PORUKA: jelena038 u pretrgla si se! a nas na putovanje? ti stvarno mislis da mozes to da izdrzis bez nas? pocrveni obecanje!!!!!! a nezahvalnice jedna, malo ti je? vas ne vodim ali lap top.... evo uciteljice Svecano obecavam da cu kada zatrudnim, smanjiti pusenje, otputovati negde, proslaviti kako dolici i SVAKOJ OD VAS POSEBNO POSLATI OOOOOOOOOOGROMAN POLJUBAC, ZATO STO POSTOJITE I ZATO STO STE CELU STVAR U MNOGOME OLAKSALE!!! IZVORNA PORUKA: kaliopi Khm, kahm ...mislim da ću vam se i ja pridružiti u ovoj temi iako od aprila krećem u akciju ... Pušenje sam ostavila još pre mesec dana (jer je stresno čekati poslednji momenat - bar u mom slučaju je tako). Smanjiću broj šoljica kafe koje konzumiram u toku dana ... Poješću bar dve voćke dnevno ... Neću nijednom zaboraviti da popijem Folnak... Trudiću se da se ne ugojim puno i da ne jedem sve što mi padne pod ruku ... ... jb li ga .. ako se setim još nečega ... IZVORNA PORUKA: Nejtiri IZVORNA PORUKA: Nejtiri IZVORNA PORUKA: kleopatra* Joj mila sad sam procitala da ces se napiti kad dobijem bebu,blesava si skroz i mnogo te volim,a da i ocekujem da to ispunis Ne da cu da se napijem nego cu da pusim, pijem i razbijam flase o glavu, makar i IZVORNA PORUKA: Kleopatra* IZVORNA PORUKA: Nejtiri IZVORNA PORUKA: kleopatra* Bas sam se ismejala kad sam citala ,cekaj cekaj i ja se spremam za stolove kad ti dobijes Ima da parkiras dve skolske klupe ispod mog prozora u porodilistu i da igras na njima, a ja da podvriskujem sa prozora i bacam salvete Ce da bude sredjeno ijjjjjjuuuuuuuuuuuuuu,juuuuuuuuuuuuu,juuuuuuuuuuu,samo da ne zavrsim pod tim klupama IZVORNA PORUKA: jance svaka cast za temu! zakon je! IZVORNA PORUKA: Misica 3 Uh ovo je bas tesko...sta da obecam Ne pijem kafu, alkohol, ne pusim cigarete, pa da to ostavim.... e definitivno cu djeci u odjeljenju dati po 5-icu iz predmeta iz kog imaju najlosije ocjene...hahaha, ala ce se oduseviti, pomislice da im je uciteljica poludela . Ako se jos neceg setim... IZVORNA PORUKA: jelena038 IZVORNA PORUKA: Misica 3 Uh ovo je bas tesko...sta da obecam Ne pijem kafu, alkohol, ne pusim cigarete, pa da to ostavim.... e definitivno cu djeci u odjeljenju dati po 5-icu iz predmeta iz kog imaju najlosije ocjene...hahaha, ala ce se oduseviti, pomislice da im je uciteljica poludela . Ako se jos neceg setim... da ne bude sumnjivo tolko petica iz matematike, zalice se roditelji IZVORNA PORUKA: Maxin Zbog naziva teme setila sam se titove zakletve, (ko je bio pionir setice se ) KLIK IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Misice, pa ti i ja smo iste. Ni ja ne pijem kafu, alkohol ne mogu da zamislim, a o cigarama nemam reci. Ne znam sta da obecam. Jedino cega sam se setila , jeste moje dugo spavanje. Evo obecavam da cu ranije ustajati. Bice mi bas tesko da ispunim IZVORNA PORUKA: Misica 3 Moja Sanjice, ja nikad ne spavam duze od 8h ,a nekad bih volela, pa sam se jedino setila da obradujem decu, posto petice i ne dajem tako lako IZVORNA PORUKA: jelena038 IZVORNA PORUKA: Maxin Zbog naziva teme setila sam se titove zakletve, (ko je bio pionir setice se ) KLIK sta sad, obecala si nam da ces postati komunista? IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Misice, tebi onda nece smetati rano ustajanje kad dobijes dete . Ja stvarno ne znam kako cu. Bas imam problem s tim. IZVORNA PORUKA: Misica 3 da ja njega hocu dobiti, ne bih ni spavala IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Verovatno ce tako biti i sa mnom. Kad imam velike obaveze, ne spavam celu noc. IZVORNA PORUKA: Maxin IZVORNA PORUKA: jelena038 IZVORNA PORUKA: Maxin Zbog naziva teme setila sam se titove zakletve, (ko je bio pionir setice se ) KLIK sta sad, obecala si nam da ces postati komunista? E bas IZVORNA PORUKA: Trcosava Ni svečano ni ne svečano - ama baš NIŠTA ne obećavam
|
|
|
|