Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Obecavam da cu u 2010.... 28.12.2009 19:14:04
|
|
|
|
Anitaaa
|
|
|
RE: Obecavam da cu u 2010.... 28.12.2009 19:25:52
|
|
|
|
Jelena81
|
E ja bih takodje volela da zatrudnim i rodim podmladak, jer nam je ovo dete vec poraslo... Onda bih usput mogla da poradim i na jezicima, onako, u slobodno vreme... da ne budem toliko lenja... da nadjem novu zanimaciju, ako se ne zaposlim ( a svi izgledi su da necu :( )... za polozim vozacki i uspesno zavrsim kurs na koji trebam da krenem... A kilaza? uh... ma mogla bih i to, nije puno, al ulenjila sam se od kada mi gotova predavanja... Ja ovde ispadoh " veoma skromna"
|
|
|
|
RE: Obecavam da cu u 2010.... 28.12.2009 19:33:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi Obecavam da cu da zatrudnim I obevacam da cu da se porodim potpisujem...i vičem na sav glaaaaaaaaaaaaaas....
|
|
|
|
RE: Obecavam da cu u 2010.... 28.12.2009 19:38:23
|
|
|
|
Anoniman
|
i da....da ću otvoriti svoje privatno zabavište sa ludim igračkama,bojama i posteljinicama, raznim spravama za igranje i naravno učenjem svega i svačega naravno sve cure sa RR će imati popust za dečicu, obećavam još samo da nadjem pare za to završiću konaaaaaaačno kurs italijanskog,španskog i grčkog, otići na more jer 2 godine nisam bila i sa njega doneti eto.....
|
|
|
|
RE: Obecavam da cu u 2010.... 29.12.2009 7:15:53
|
|
|
|
Lu
|
Oti mi je otela riječ iz usta...štednja, čim sam vidjela temu znala sam šta trebam raditi Imamo nek plan koji za koji treba malo veća svota!
|
|
|
|
RE: Obecavam da cu u 2010.... 29.12.2009 7:55:37
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Oti mi je otela riječ iz usta...štednja, čim sam vidjela temu znala sam šta trebam raditi Imamo nek plan koji za koji treba malo veća svota! Ja tu stednju obecavam sebi vec godinama, ali eto sada treba da se uozbiljim, imacu dete Kilazu ne smem da obecam, nikad karakter nisam bila, a i dragi bi se jako bunio, necu da ga cinim nesrecnim Stao mi mozak, manje vise sve isto zelimo, da zatrudnimo, rodimo, ustedimo smrsamo, bas smo skromne.
|
|
RE: Obecavam da cu u 2010.... 29.12.2009 7:57:54
|
|
|
|
minavb
|
...da dobijem sedmicu na lotou!
|
|
|
|
RE: Obecavam da cu u 2010.... 29.12.2009 8:02:05
|
|
|
|
mamanp
|
Obecavam da cu biti malo manje tvrdoglava i da se necu nervirati oko stvari i osoba koji nisu vredni toga.
|
|
RE: Obecavam da cu u 2010.... 29.12.2009 8:04:32
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: minavb ...da dobijem sedmicu na lotou! To ne mozes da obecas, to mozes samo da zelis
|
|
RE: Obecavam da cu u 2010.... 29.12.2009 8:04:54
|
|
|
|
guppy RR
|
Ja imam velike planove za 2010. godinu: - da ozdravim i da sam generalno zdrava
- da umem da usrećim ljude koji mi puno znače
- da konačno odbranim doktorat i počnem da dišem
- da promenim posao
- da uštedim za lep porodični izlet u neku stranu zemlju (želela bi da vodim decu u Pariz...)
- da se svaki dan smejem i da sam srećna
|
|
|
|
RE: Obecavam da cu u 2010.... 29.12.2009 8:06:43
|
|
|
|
NONA79
|
obećavam da ću se malo manje nervirati zbog ljudskih gluposti haha
|
|
|
|
RE: Obecavam da cu u 2010.... 29.12.2009 8:07:10
|
|
|
|
LillyT
|
Lepo Guppy, zelim ti da sve to ostvaris Ja sam svom detetu vec obecala dva putovanja, a to ide u paketu sa stednjom, obrni okreni, moram stedeti
|
|
RE: Obecavam da cu u 2010.... 29.12.2009 8:09:47
|
|
|
|
Trcosava
|
guppyka - da sve to uspeš da ostvariš - i još ponešo čega se sigurno nisi sad setila ja mogu samo da obećam da ćem imam više se*a u 2010
|
|
|
|
RE: Obecavam da cu u 2010.... 29.12.2009 8:12:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR Ja imam velike planove za 2010. godinu: - da ozdravim i da sam generalno zdrava
- da umem da usrećim ljude koji mi puno znače
- da konačno odbranim doktorat i počnem da dišem
- da promenim posao
- da uštedim za lep porodični izlet u neku stranu zemlju (želela bi da vodim decu u Pariz...)
- da se svaki dan smejem i da sam srećna
zelim ti da sve ovo ostvaris...
|
|
|
|
RE: Obecavam da cu u 2010.... 29.12.2009 8:12:10
|
|
|
|
guppy RR
|
Trci, da Bog da ti se ostvarilo
|
|
|
|
RE: Obecavam da cu u 2010.... 29.12.2009 8:12:41
|
|
|
|
guppy RR
|
Hvala vam puno za podršku, i ja iskreno želim da vam se ostvare želje i planovi.
|
|
|
|
RE: Obecavam da cu u 2010.... 29.12.2009 9:31:05
|
|
|
|
*Alexx*
|
1. da se manje stresiram 2. da kupimo veći stan 3. da smršam 4. da položim vožnju Od mene dosta.
|
|
RE: Obecavam da cu u 2010.... 29.12.2009 10:31:47
|
|
|
|
bonita
|
Kao prvo i najbitnije,obecavam da cu ostati trudna. 2.da ustedim pare i i konacno se preselim u veci stan i sto je nabbjitnije licno nas. 3.obecavam da cu ostaviti cigarete onog momenta kad saznam da sam trudna. 4.da se vise nikada necu farbati u plavo,tj zuto 5.da cu se konacno navici na Nemacku i ne pomenem 1000 puta u toku dana da mi fali majka,i da cu biti bolje raspolozena i ne psujem nemce,tj zavolecu sve ovde
< Poruku je uredio bonita -- 29.12.2009 10:32:53 >
|
|
RE: Obecavam da cu u 2010.... 29.12.2009 10:34:25
|
|
|
|
guppy RR
|
IZVORNA PORUKA: bonita 5.da cu se konacno navici na Nemacku i ne pomenem 1000 puta u toku dana da mi fali majka,i da cu biti bolje raspolozena i ne psujem nemce,tj zavolecu sve ovde Trudnoća mi se čini jednostavna, ali ovo.... ufffff
|
|
|
|
RE: Obecavam da cu u 2010.... 29.12.2009 10:36:33
|
|
|
|
bonita
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR IZVORNA PORUKA: bonita 5.da cu se konacno navici na Nemacku i ne pomenem 1000 puta u toku dana da mi fali majka,i da cu biti bolje raspolozena i ne psujem nemce,tj zavolecu sve ovde Trudnoća mi se čini jednostavna, ali ovo.... ufffff i mene se ovo cini kao nemoguca misija,ali pokusacu
|
|
RE: Obecavam da cu u 2010.... 29.12.2009 10:37:32
|
|
|
|
Markovicka
|
Obecavam da cu biti smirena majka puna ljubavi i razumevanja za svoje kmecavo sunasce Obecavam da cu pronaci lep stan za nas troje i najzad cemo stvoriti nas dom. Nema vise podstanarstva i seljakanja. Obecavam da se necu brinuti toliko oko stvari koje ne mogu da promenim i da cu najzad da se fokusiram na nas zivot!
|
|
|
|
RE: Obecavam da cu u 2010.... 29.12.2009 11:13:56
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Dora IZVORNA PORUKA: cipiripi Obecavam da cu da zatrudnim I obevacam da cu da se porodim da zatrudni i porodi se, i to sve u 2100 godini!
|
|
|
|
RE: Obecavam da cu u 2010.... 29.12.2009 11:21:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Osnovno mi je da nađem sebe, a s druge strane ne izgubim sebe. Ko razume, shvatiće.
|
|
|
|
RE: Obecavam da cu u 2010.... 29.12.2009 11:28:37
|
|
|
|
Anoniman
|
U 2010. želim da ...... (i radim na tome ) 1. budem zdrava i zatrudnim ......... 2. ... održavam prijateljstva kao i do sada 3. ..krenem sa ispitima ..... 4. ... popravim odnos sa mamom.... 5. kupimo bolji auto........... ..ma samo ovo prvo , pa će doći i sve ostalo....
|
|
|
|
RE: Obecavam da cu u 2010.... 29.12.2009 11:29:13
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi U 2010. želim da ...... (i radim na tome ) 1. budem zdrava i zatrudnim ......... 2. ... održavam prijateljstva kao i do sada 3. ..krenem sa ispitima ..... 4. ... popravim odnos sa mamom.... 5. kupimo bolji auto........... ..ma samo ovo prvo , pa će doći i sve ostalo.... hahahhaha ništa ne obećavam....
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?