Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 20.1.2013 18:33:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Kad su mi stigli rezultati hormona,nisam mogla da docekam zakazani termin sa dr i onda sam krenula u potragu za odgovorima i google je prvo izbacio RR,gde su me docekale divne zene i devojke,a i ono sto sam trazila-odgovori
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 20.1.2013 18:38:39
|
|
|
|
17 joka
|
Ma Bebi RR i RR-jke su cudo
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 20.1.2013 18:47:56
|
|
|
|
nata11
|
preko Googla
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 21.1.2013 0:19:52
|
|
|
|
Leax
|
Preko svemocnog Googla
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 11.3.2013 15:46:51
|
|
|
|
*Maki*
|
Izgooglala
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 11.3.2013 16:26:49
|
|
|
|
Gaga N
|
preko sestre i fb
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 11.3.2013 16:57:21
|
|
|
|
sarti
|
Google
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 11.3.2013 17:08:46
|
|
|
|
nela79
|
Koliko se sjecam RR je spominjala jedna moja prijateljica, a ja sam se tek kasnije sjetila toga, ukucala u pretrazivac i vec 2 god sam tu.
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 11.3.2013 17:11:01
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: nela79 Koliko se sjecam RR je spominjala jedna moja prijateljica, a ja sam se tek kasnije sjetila toga, ukucala u pretrazivac i vec 2 god sam tu. Na nasu radost, draga.
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 11.3.2013 17:12:49
|
|
|
|
Sanja90
|
juuuu ja se ne secam
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 11.3.2013 17:33:47
|
|
|
|
Anoniman
|
ja se odlicno secam , kada sam sumnjala na trudnocu, pratila sam sve teme, a kasnije se i uclanila, i stekla mnoge divne prijatelje, neki od njih vise nisu na rr
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 11.3.2013 17:35:33
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam za RR saznala preko FB i programa Porodica poklanja porodici
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 27.5.2013 14:38:51
|
|
|
|
nata11
|
Preko neke novine koju kupuje moja mama, mislim da je bila Lisa.
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 10.6.2013 22:08:03
|
|
|
|
jeca_81
|
Citala o problemima sa zatrudnjivanjem i dosla do Ringeraje Vise sam pisala dok sam bila trudna,sada redovno citam,ali ne pisem,ovo takmicenje je izuzetak
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 10.6.2013 22:14:31
|
|
|
|
lokica77
|
u najtezem trenutku za mene posle neuspele vto, slucajno naletela uclanila se i sve je bilo lakse uz drugarice ringerajke,ima tome skoro 2 i po godinice
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 10.6.2013 22:17:17
|
|
|
|
milenatea
|
trazila nesto za cinI i izasla mi preko googla RR
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 27.9.2014 1:12:14
|
|
|
|
dunja RR
|
Pišite nam kako ste saznali za Ringeraju
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 27.9.2014 1:14:10
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Ja sam preko neta trazila nesto sto me mucilo i izasao mi je link RR. Malo sam citala i onda odlucila da se uclanim
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 27.9.2014 1:14:45
|
|
|
|
Mala Elena
|
Nesto sam trazila u trudnoci, mislim da je bilo napredovanje bebe itd. I onda se registrovala. ..
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 27.9.2014 1:16:35
|
|
|
|
Klarita
|
K je odbijala mleko, a nije imala ni mesec dana stalno sam visela na internetu, a najvise me navodio google na RR pa sam odlucila i da se uclanim i sama pitam jer je bilo pregrst divnih zenica i danas je naravno
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 27.9.2014 1:16:57
|
|
|
|
mati
|
Sve sto sam u trudnoci pitala cika Gugla, znala je Ringeraja... Dugo sam se samo informisala, registrovala sam se tek posle porodjaja par meseci.
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 27.9.2014 1:22:21
|
|
|
|
Žapkić
|
Dok sam u trudnoći ležala u bolnici, upoznala sam jednu divnu ženicu , Azru, iz Novog Pazara. Ona je bila članica RR i od nje sam čula za RR. Kada je Tina imala oko mesec-dva, iz radoznalostisam došla na RR i tu i ostala evo, već više od 4,5 godine!!!
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 27.9.2014 7:26:16
|
|
|
|
serpica
|
Ja ukucala nesto na google i prvo sto mi izaslo je forum Ringeraja,procitajte iskustva,udjoh da procitam i takooo,uclanim se i eto me.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 27.9.2014 7:43:50
|
|
|
|
big mum
|
Isto kao šerpi nešto tražila na net.u i međuostalim ukuca mi i RR.I reko odo da vidim šta tamo ima,a ima dosta finih ženica od kojih sam dosta naučila i fino se zabavila
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 27.9.2014 14:01:36
|
|
|
|
anita
|
Google je cudo. Za sta god sam trazila neki odgovor google je izbacio forum RR.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?