Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Podrska za Katjicu!!! 21.1.2010 11:14:39
|
|
|
|
Dudu25
|
Nedostajes nam
|
|
|
|
RE: Podrska za Katjicu!!! 21.1.2010 14:55:50
|
|
|
|
Anoniman
|
sad cu da vidim sta nam radi Katjica...stvarno nam nedostaje
|
|
|
|
RE: Podrska za Katjicu!!! 21.1.2010 15:15:35
|
|
|
|
Suncicabg
|
Katjice ako nije islo, bolje se razici!
|
|
|
|
RE: Podrska za Katjicu!!! 21.1.2010 15:18:28
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI sad cu da vidim sta nam radi Katjica...stvarno nam nedostaje aj draga, pa nam javni .............
|
|
|
|
RE: Podrska za Katjicu!!! 22.1.2010 16:43:54
|
|
|
|
Suncicabg
|
Katjice!!! Nedostajes nam
|
|
|
|
RE: Podrska za Katjicu!!! 22.1.2010 22:50:44
|
|
|
|
Anoniman
|
KAtjica nam je SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR Rekla je da joj svi nedostajemo i da ce uskoro da dodje da nam se javi... NOV I LEP ZIVOT IMA!!! I puno vas pozdravlja
|
|
|
|
RE: Podrska za Katjicu!!! 22.1.2010 22:51:33
|
|
|
|
cipiripi
|
bas mi je drago sto se sredila
|
|
RE: Podrska za Katjicu!!! 22.1.2010 22:52:23
|
|
|
|
JULIE
|
Svaka cast,tako treba!! Sve,sve najbolje joj zelimo
|
|
|
|
RE: Podrska za Katjicu!!! 22.1.2010 23:01:04
|
|
|
|
Anitaaa
|
|
|
RE: Podrska za Katjicu!!! 22.1.2010 23:20:10
|
|
|
|
Veca77
|
IZVORNA PORUKA: OTI NOV I LEP ZIVOT IMA!!! Mislim da znam o cemu se radi i srecna sam zbog nje!!! Samo nek nam je srecna i zadovoljna!!!
|
|
RE: Podrska za Katjicu!!! 23.1.2010 11:28:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Katjice
< Poruku je uredio pcelica Maja -- 23.1.2010 11:29:27 >
|
|
|
|
RE: Podrska za Katjicu!!! 24.1.2010 8:56:10
|
|
|
|
mamce
|
Katjice, uz tebe smo svi... Ljubimo te punoo
|
|
|
|
RE: Podrska za Katjicu!!! 29.1.2010 10:42:06
|
|
|
|
alexis77
|
Katjice, nemam pojma šta ti se sve, u medjuvremenu, izdešavalo, jer sam bila odsutna, ali se sećam da si se vratila svojoj kući, zar ne? Ljubim te i sve najlepše ti želim!!!
|
|
|
|
RE: Podrska za Katjicu!!! 3.2.2010 21:59:39
|
|
|
|
kleopatra*
|
Katjice draga sad sam procitala sta ti se izdesavalo jer dugnism bila na forumu.Bices ti nama dobro draga,drzi se i glavu gore docekaces i ti onog pravog sa kojim ces biti srecna
|
|
RE: Podrska za Katjicu!!! 3.2.2010 22:01:08
|
|
|
|
cipiripi
|
docekala je i srecna je
|
|
RE: Podrska za Katjicu!!! 3.2.2010 22:01:38
|
|
|
|
JULIE
|
Katjica nam je srecna i zadovoljna i uvek nosi osmeh na licu...
|
|
|
|
RE: Podrska za Katjicu!!! 3.2.2010 22:02:31
|
|
|
|
kleopatra*
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi docekala je i srecna je Vidis kad dugo nisi na forumu sta se desava nista ne znas,drago mi je zbog nje
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?