Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Podrska za Katjicu!!! 5.1.2010 13:58:09
|
|
|
|
Maza82
|
KAĆICE NEDOSTAJEŠ NAM PUNO, PUNO.. Brzo nam dođi trebaš nam...
|
|
|
|
RE: Podrska za Katjicu!!! 5.1.2010 14:04:48
|
|
|
|
Dudu25
|
Duso nasa, samo napred i budi jaka
|
|
|
|
RE: Podrska za Katjicu!!! 5.1.2010 20:57:47
|
|
|
|
Nensi*
|
Draga,nadam se da ces nam se uskoro pridruziti,nedostajes nam
|
|
|
|
RE: Podrska za Katjicu!!! 5.1.2010 22:24:33
|
|
|
|
Modessty
|
Katjice drago mi je da si presekla i rešila da kreneš dalje! Želim ti puno puno sreće i ljubavi u novoj godini! I da istraješ u svemu što rešiš da uradiš!!!
|
|
RE: Podrska za Katjicu!!! 5.1.2010 22:29:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Katjice, pa ti si tu!
|
|
|
|
RE: Podrska za Katjicu!!! 5.1.2010 22:35:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Devojke, hvala vam do neba na svemu sto ste mi napisale! Svaka od vas je dala iskreno sve od sebe i nemam reci kojima bih opisala koliko mi je znacila vasa podrska. Bila sam spremna na sve i ni sama ne znam kako sam skupila hrabrosti da krenem. Spremna sam bila na sve i svasta, ocekivala sam da ce mi biti tesko i da cu imati trenutka kada cu pomisliti na odustajanje, ali... Od trenutka kada sam usla u bus osetila sam da radim pravu stvar za sebe i svoju srecu. I od tada sam svakim danom bila sve sigurnija u to sto radim ne pitajuci za cenu. Nije bilo trenutaka tuge, odustajanja, kajanja, cak ni razmisljanja o tome sta gubim u zivotu... a nisam verovala u to kada ste mi pricale. Mislil asam da cu mozda negde usput i pokleknuti. Sada je sve to iza mene, iselila sam stvari od njega, sto sam mogla ponela sam sa sobom a ostalo sam ostavila kod bake pa cu pokupiti sledeci put. Nije mi pravio nikakve probleme, sve je bilo potpuno civilizovano, valjda je shvatio da je za vezu potrebno dvoje, a ja sam bila sama u toj vezi. OVO JE POSLEDNJE STO PISEM O NJEMU, NE ZELIM VISE NI DA GA SPOMINJEM! Sada sam jako srecna, ispuinjena, uzivam u svakoj sitnici koju mi donosi novi dan potpuno iskreno i iz srca. Devojke, jos jednom vam hvala za sve, nema boljih od vas. Javljacu se kada budem mogla, a do tada vas puno volim i ljubim
|
|
|
|
RE: Podrska za Katjicu!!! 5.1.2010 22:36:12
|
|
|
|
eugenija
|
Šta je sloboda? - Sloboda je FK iz Tuzle i Fabrika usisivača iz Čačka. (odgovor jednog klinca) Katjice, milion poljubaca, uživaj u letu, svakim danom sve više širi krila
|
|
RE: Podrska za Katjicu!!! 5.1.2010 22:39:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Katjice...toliko srece te ceka...da nisi ni svesna
|
|
|
|
RE: Podrska za Katjicu!!! 5.1.2010 22:40:17
|
|
|
|
Anitaaa
|
Drago mi je što se sve dobro završilo,sada uživaj i nadji nekog ko te zaslužuje,to ti želim od srca
|
|
RE: Podrska za Katjicu!!! 5.1.2010 22:41:14
|
|
|
|
JULIE
|
katjice draga uz tebe smo,samo napred!!!
|
|
|
|
RE: Podrska za Katjicu!!! 5.1.2010 22:41:56
|
|
|
|
Sanja.L.S
|
IZVORNA PORUKA: Katjica Devojke, hvala vam do neba na svemu sto ste mi napisale! Svaka od vas je dala iskreno sve od sebe i nemam reci kojima bih opisala koliko mi je znacila vasa podrska. Bila sam spremna na sve i ni sama ne znam kako sam skupila hrabrosti da krenem. Spremna sam bila na sve i svasta, ocekivala sam da ce mi biti tesko i da cu imati trenutka kada cu pomisliti na odustajanje, ali... Od trenutka kada sam usla u bus osetila sam da radim pravu stvar za sebe i svoju srecu. I od tada sam svakim danom bila sve sigurnija u to sto radim ne pitajuci za cenu. Nije bilo trenutaka tuge, odustajanja, kajanja, cak ni razmisljanja o tome sta gubim u zivotu... a nisam verovala u to kada ste mi pricale. Mislil asam da cu mozda negde usput i pokleknuti. Sada je sve to iza mene, iselila sam stvari od njega, sto sam mogla ponela sam sa sobom a ostalo sam ostavila kod bake pa cu pokupiti sledeci put. Nije mi pravio nikakve probleme, sve je bilo potpuno civilizovano, valjda je shvatio da je za vezu potrebno dvoje, a ja sam bila sama u toj vezi. OVO JE POSLEDNJE STO PISEM O NJEMU, NE ZELIM VISE NI DA GA SPOMINJEM! Sada sam jako srecna, ispuinjena, uzivam u svakoj sitnici koju mi donosi novi dan potpuno iskreno i iz srca. Devojke, jos jednom vam hvala za sve, nema boljih od vas. Javljacu se kada budem mogla, a do tada vas puno volim i ljubim Katjica samo napred. Zivotot mora da ti donese mnogu poubavi raboti vo novata godina. Ti to zasluzues!!! Nemoj da razmisluvas za toa sto bilo, samo gledaj napred i raduvaj se na naovite sansi sto ke ti gi pruzi zivotot. Ke ja pronajdes i ti ljubovta na svojot zivot i ke bides srekna. A vo meguvreme ne se sekiraj za nisto i razmisluva pozitivno!!!
|
|
|
|
RE: Podrska za Katjicu!!! 5.1.2010 22:43:21
|
|
|
|
NONA79
|
samo ponosno i hrabro !!! mladost je pred tobom, a kamoli život!!!
|
|
|
|
RE: Podrska za Katjicu!!! 5.1.2010 22:59:54
|
|
|
|
Verus
|
Bravo Katjice, na snazi, koju nisi ni znala da imas! Zivot je pred tobom sigurna sam da se neces pokajati! Jedva cekamo da si opet tu sa nama!
|
|
|
|
RE: Podrska za Katjicu!!! 5.1.2010 23:01:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Dragaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Podrska za Katjicu!!! 5.1.2010 23:11:23
|
|
|
|
lence
|
Divno Katjice, drago mi je da opet dises punim plucima i osecas celim srcem. A naucila si i nas kako se uprkos strahovima i sumnjama nadje hrabrost da se promeni zivot. Uzivaj! Radujem se sto si opet sa nama.
|
|
RE: Podrska za Katjicu!!! 6.1.2010 10:43:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Katjica Devojke, hvala vam do neba na svemu sto ste mi napisale! Svaka od vas je dala iskreno sve od sebe i nemam reci kojima bih opisala koliko mi je znacila vasa podrska. Bila sam spremna na sve i ni sama ne znam kako sam skupila hrabrosti da krenem. Spremna sam bila na sve i svasta, ocekivala sam da ce mi biti tesko i da cu imati trenutka kada cu pomisliti na odustajanje, ali... Od trenutka kada sam usla u bus osetila sam da radim pravu stvar za sebe i svoju srecu. I od tada sam svakim danom bila sve sigurnija u to sto radim ne pitajuci za cenu. Nije bilo trenutaka tuge, odustajanja, kajanja, cak ni razmisljanja o tome sta gubim u zivotu... a nisam verovala u to kada ste mi pricale. Mislil asam da cu mozda negde usput i pokleknuti. Sada je sve to iza mene, iselila sam stvari od njega, sto sam mogla ponela sam sa sobom a ostalo sam ostavila kod bake pa cu pokupiti sledeci put. Nije mi pravio nikakve probleme, sve je bilo potpuno civilizovano, valjda je shvatio da je za vezu potrebno dvoje, a ja sam bila sama u toj vezi. OVO JE POSLEDNJE STO PISEM O NJEMU, NE ZELIM VISE NI DA GA SPOMINJEM! Sada sam jako srecna, ispuinjena, uzivam u svakoj sitnici koju mi donosi novi dan potpuno iskreno i iz srca. Devojke, jos jednom vam hvala za sve, nema boljih od vas. Javljacu se kada budem mogla, a do tada vas puno volim i ljubim drago mi je što si ponovo uzdignute glave...i da promeniš avatar, pod hitno, jer to nisi ti!!!!ti si CHUCK NORRIS medju ženama!!! dobro, ne moraš baš njegovu sliku bravo, još jednom!!!!!!
|
|
|
|
RE: Podrska za Katjicu!!! 6.1.2010 10:50:32
|
|
|
|
Trcosava
|
Eee pa ja propustila da si bila!!! Draga moja, sad uživaj, odmori. Piši kad stigneš i smej se draga naša p.s. i dalje smo tu ako treba nešto oko kompa
|
|
|
|
RE: Podrska za Katjicu!!! 6.1.2010 10:58:23
|
|
|
|
Lu
|
Super Katjice što si pronašla sebe,to je pravo olakšanje u životu Sretno
|
|
|
|
RE: Podrska za Katjicu!!! 6.1.2010 11:10:48
|
|
|
|
Mari86
|
Srecno draga isamo napred..posl kise uvek dodje sunce i posle se pitas zasto to nisi uradila ranije... Ali ja sa sigurna da se tvoja odluka desilau pravom trenutku... Zelim ti svu srecu ovog sveta!!
|
|
RE: Podrska za Katjicu!!! 6.1.2010 16:01:57
|
|
|
|
Nensi*
|
Katjice,bravo za hrabrost Drago mi je da si opet nasmejana i vesela Javi se kad budes mogla,a mi cemo biti tu
|
|
|
|
RE: Podrska za Katjicu!!! 6.1.2010 20:33:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Katjice znas da te volim...
|
|
|
|
RE: Podrska za Katjicu!!! 12.1.2010 19:39:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Katjici sam poslala malopre poruku da vidim kako je (pahulja me podsetila posto je pitala za nju) i Katjica je rekla da nas je poslusala i da "UZIVA U ZIVOTU" Jupi! Pozdravila vas je sve.
|
|
|
|
RE: Podrska za Katjicu!!! 12.1.2010 19:41:50
|
|
|
|
Anoniman
|
poz i ti nju draga puno, puno...!
|
|
|
|
RE: Podrska za Katjicu!!! 12.1.2010 19:46:08
|
|
|
|
pahulja76
|
Katjice, puno te pozdravljamo i i i jedva cekamo da opet budes sa nama na RR
|
|
|
|
RE: Podrska za Katjicu!!! 12.1.2010 21:25:52
|
|
|
|
Nensi*
|
I treba da uziva u zivotu,ZASLUZILA JE TO!!!
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?