Anoniman -> RE: Zamalo pobačaj (27.12.2009 8:36:29)
|
Pametno si uradila! Ja bih isto tako trazila misljenje jos jednog lekara. Ovo nema bas veze sa ovom temom ali cu ipak da ispricam Ja sam kao devojka imala probleme sa jajnicima. Jednom me je toliko boleo stomak, a do tad nisam znala da su to jajnici, pa sam otisla hirurgu. On nije napipao nista pa me poslao ginekologu. U gradskoj bolnici su me pregledali UZ-om i doktorica je zakljucila da imam vanmatericnu trudnocu. Ja je ubedjivala da nema sanse da sam trudna, a ona samo odmahivala glavom, u fazonu :sta ti znas kad si trudna! Pozvala je jos jednog lekara, tada nacelnika ginekologije i on je zakljucio da je to tumor jajnika. Osim toga su mi rekli da cu morati na operaciju i ko zna sta jos. Mozete zamisliti kako sam se osecala. Ja nisam htela u to da verujem i odem kod privatnog lekara. Ona me zena pregleda i zakljuci da je to obicna vodena cista koja ima neke pregrade, i da nije uopste opasna. Nisam dobila terapiju vec mi je samo savetovala da grejem stomak, i da ce ona sama puci. I bila je u pravu. Cista je posle mesec dana sama pukla, osetila sam jak bol u stomaku koji je trajao citav dan, i posle toga nista vise. I dan danas(to je bilo pre 10-ak godina) mene ponekad zaboli jajnik, ja ga samo ugrejem i sve prodje. A da nisam otisla po trece misljenje sta bi se desilo? Sad imam dva deteta, i obe trudnoce mi je vodila ta doktorica i privatno i u bolnici, i porodila me je oba puta. Jedino u nju imam poverenja.
|
|
|
|